Vild med tal


Kursuscenter

Bettina Thúnems arbejdsliv rummer en bred vifte af erhvervserfaring på cv’et, men hun har alligevel valgt at forfølge sin oprindelige passion, der i sin tid startede med en uddannelse i regnskab på netop Køge Handelsskole. I dag er hun vendt tilbage for at opruste sine regnskabskundskaber for at udleve sin passion for tal.

 

”Jeg har arbejdet som key account, med indkøb, HR, logistik og har taget en NLP uddannelse. Jeg har ind imellem arbejdet med regnskab i mine jobs, men har meldt mig til kurset i Grundlæggende Regnskab på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole for at opfriske min viden, og fordi jeg ønsker at beskæftige mig meget mere med regnskab,” fortæller Bettina Thúnem.

”Det har været et intensivt og hårdt forløb, men virkelig brugbart - og som AMU-forløb er det heldigvis uden hjemmeopgaver. Der er kommet så meget nyt siden jeg afsluttede min uddannelse, og jeg har fået fyldt rygsækken med mange aha-oplevelser - fx hvordan vi kan anvende Excel til at samkøre regnskab ved brug af teknikker og formler. Vi har desuden haft om moms, skat og lovgivning samt forskellige regnskabsmetoder afhængig af den enkelte type virksomhed,” siger Bettina Thúnem.

Et godt mix af indgange
”Deltagerne kommer med forskellige baggrunde og erfaring, og vores hold har derfor været et godt mix, der har givet en livlig dynamik. Vi har både arbejdet individuelt og i grupper, sidst nævnte havde jeg ikke meget erfaring med, så det har jeg bestemt også lært af,” slutter Bettina Thúnem, der er blevet så fanget af regnskabsfaget, at hun drømmer om at fortsætte op ad uddannelsestrappen  - ved at tage en Diplomuddannelse i regnskab.

Næste kursusforløb i Grundlæggende regnskab starter på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole den 22. januar 2020. For yderligere information kontakt uddannelsessekretær Mette Grasberger på tlf. 91346652 eller MGRA@khs.dk

 

 

Du kan trygt deltage på kursus på Kursuscentret KHS

Vi følger en række retningslinjer og tiltag for at sikre os alle mod Covid-19

Tag online kurser hjemmefra

Med fjernundervisning kan du eller dine medarbejdere tage AMU-kurser online hjemme i sofaen.

Klog på konflikthåndtering

Få brugbare værktøjer – store som små - som kan bruges i arbejdslivet og i privaten

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge