Sæt fokus på din lederrolle


Kursuscenter

Tilmeld dig kurset, der begynder 20. januar 2015

Populær lederuddannelse på Kursuscentret på Køge Handelsskole starter op for syvende gang op igen den 20. januar 2015. 

Tilmeld dig kurset, der begynder 20. januar 2015


Populær lederuddannelse på Kursuscentret på Køge Handelsskole starter op for syvende gang op igen den 20. januar 2015. Atter køres det af det rutinerede makkerpar Ulla Højer og Ann K. Tvilling, som vil klæde dig grundlæggende på som leder. 

Kursuscentret på Køge Handelsskole kører fra 20. januar igen den gennemarbejdede ”Grunduddannelse i Ledelse” på AMU-niveau. Det er stadig 16 målrettede dage fordelt over et halvt år, men som hvert år, gennemgår de to engagerede undervisere, Ulla Højer og Ann K. Tvilling, de nyeste tendenser og ajourfører modulerne, så de deltagende ledere og lederaspiranter, bliver klædt godt på til nutidens og fremtidens udfordringer. 
Ulla Højer og Ann K. Tvilling har med succes kørt parløb på en lang række af uddannelser i Køge Handelsskole-regi. Ud over deres velfunderede teoretiske fundament, besidder de begge en massiv erfaring fra både fra det private erhvervsliv, som selvstændig og ansat i det offentlige. Uddannelsesforløbet henvender sig både til mellem- eller teamleder, til selvstændige med ansatte eller til ansvarshavende i frivillige organisationer og til alle andre, der har ledelsesopgaver.

Allround ledelse 
”Vi forsøger i videst muligt omfang at inddrage kursisternes hverdag- og arbejdsliv i undervisningen,” fortæller Ulla Højer. 
”Vi har desuden valgt at køre med en række moduler, der ligger uden for den traditionelle grundlæggende lederuddannelse, som andre kursuscentre kører. Vi finder det vigtigt at have friheden til at undervise i netop det, der er oppe i tiden og tilretter derfor løbende med de fag, der er relevante fx stresshåndtering, det psykiske arbejdsmiljø, ledelsesbaseret coaching med mere, siger Ann K. Tvilling. ”Derudover har vi fokus på kommunikation, lederens rolle og redskaber til alt fra forandringsledelse til den svære samtale, gruppeprocesser og i at stå fast, og danne sin egen platform som leder,” supplerer Ulla Højer. 

Kursisterne kommer traditionelt fra meget forskellige brancher, og det er en kæmpe fordel,” siger Ann K. Tvilling og fortsætter: ”På første modul kan man måske synes, det er svært at se hvad en salgsleder har til fælles med en rengøringsleder. Men på tredje modul har man opdaget, at at ledelse er universelt, og alle ledere står med forskellige versioner af de samme problemstillinger. Ledelse er simpelthen et spørgsmål om ledelseskompetencer som troværdighed, gennemslagskraft, og mod til at kunne få andre til at tage ansvar,” siger hun. 

”Deltagerne sætter også pris på det netværk, som de får skabt via deres mange dialoger, debatter og øvelser i undervisningslokalet. Det værner vi om og holder ved lige efterfølgende gennem vores netværks arrangementer,” siger Ann K. Tvilling og fortsætter: ”Det er populært at tage et Akademifag i ledelse på Erhvervsakademi Sjælland efterfølgende. Det gør op mod halvdelen af vores kursister med stor personlig og faglig succes, når de nu alligevel har fået termerne ind under huden på vores grundkursus, som uden eksamen. Kursisterne bliver bare så dygtige, og så kan de da lige så godt kan få papir på det”, siger Ann K. Tvilling med et glimt i øjet. 
Mere info og tilmelding på vores http://www.khs.dk/index.php/kursuscenteret under AMU” eller kontakt kursussekretær Katja Lorentzen kml@khs.dk eller telefon 5667 0488 eller Ann K. Tvilling direkte på tville@khs.dk.

Du kan trygt deltage på kursus på Kursuscentret KHS

Vi følger en række retningslinjer og tiltag for at sikre os alle mod Covid-19

Tag online kurser hjemmefra

Med fjernundervisning kan du eller dine medarbejdere tage AMU-kurser online hjemme i sofaen.

Klog på konflikthåndtering

Få brugbare værktøjer – store som små - som kan bruges i arbejdslivet og i privaten

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge