Ryk dig med coaching


Kursuscenter

Coaching som arbejdsredskab - og personligt værktøj

På Kursuscentret på Køge Handelsskole kan du få din værktøjskasse fyldt op med redskaber til at styrke dig selv og dine samarbejdsrelationer. 

Coaching som arbejdsredskab - og personligt værktøj


På Kursuscentret på Køge Handelsskole kan du få din værktøjskasse fyldt op med redskaber til at styrke dig selv og dine samarbejdsrelationer. På fem moduler får du nyeste viden, masser af praksis samt faglig så vel som personlig udvikling serveret af kompetent underviser.

Fra september kører Kursuscentret på Køge Handelsskole sin 24. udgave af uddannelsesforløbet i ”Coaching som arbejdsredskab”. Kurset er målrettet medarbejdere, ledere og selvstændige, der har en stor udadvendt kontaktflade til borgere, kunder, medarbejdere, klienter mv.
”Forløbet har selvfølgelig ændret form og karakter hen over årerne siden 2006, hvor vi kørte det første Coaching 1 og 2,” fortæller Ann Kofoed Tvilling – Tville kaldes hun i det daglige. 
”Vi startede op uden egentligt at være klar over, hvor stort coaching ville blive som begreb. Det var mest af personlig interesse, men det viste sig hurtigt, at kursisterne ville dybere ind i emnet og sendte deres kollegaer på det næste hold, og sådan er det fortsat,” siger hun og fortsætter: ”Jeg er både glad for og stolt af, hvor mange, der kommer via anbefaling af andre”. 
”Forløbet er udvidet med et modul i stressforebyggelse og over 13 højeffektive dage, får deltagerne redskaber og værktøjer, udfordringer og såvel teori som praksis… især praksis. Der skal være kød på fra start – og kursisterne skal finde det udbytterigt fra dag 1,” siger hun.

Greb i det personlige
”Det er umuligt at tilegne sig faglige kompetencer uden at rykke sig personligt på et forløb som dette - og det skal man ville,” siger Tville. ”Kursusdagene er fordelt over fire måneder, så deltagerne får rig mulighed for at benytte og træne redskaberne til bl.a.: at skabe motivation, dyrke selvledelse, udvikle et team, stå fast – også ved sig selv, se på konfliktopløsning og at styrke samarbejdsrelationen og kommunikation på flere planer – for bare at nævne lidt,” tilføjer hun.

”Som kursist inviteres man efterfølgende ind i et Coaching Netværk med temaaftener og efteruddannelse, så man kan holde sin viden ved lige og tilegne sig ny viden i et attraktivt netværk.
Det er også gennem et veletableret netværk, at jobåbninger kan blive skabt – og i dag er coachingkompetencer noget, der efterspørges i jobannoncer, såvel på medarbejder- som på lederniveau i en lang række brancher – for det virker! Men det er vigtigt, at såvel etik som teknik er på plads,” siger Tville. 
”Du kan tilmelde dig via uddannelse.dk Kviknummer  ”259401amucoa3615”. Har du spørgsmål, kan du kontakte kursussekretær Katja Lorentzen på 5667 0488,” siger Tville.

Du kan trygt deltage på kursus på Kursuscentret KHS

Vi følger en række retningslinjer og tiltag for at sikre os alle mod Covid-19

Tag online kurser hjemmefra

Med fjernundervisning kan du eller dine medarbejdere tage AMU-kurser online hjemme i sofaen.

Klog på konflikthåndtering

Få brugbare værktøjer – store som små - som kan bruges i arbejdslivet og i privaten

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge