Ny karrierevej med regnskab


Kursuscenter

Mange drømmer om at skifte karriere. Vejen derhen kan være at udvide cv’et med en ny kompetence – fx med et kursus eller anden efteruddannelse.  Tanja Andreas og Tinne Kitt Andersen går for øjeblikket på kurset grundlæggende regnskab på Kursuscentret KHS.

 

”Jeg har en fortid som souschef i en butik, og har de sidste fire år arbejdet i renovationsbranchen som driftsassistent. Min arbejdsplads blev desværre ramt af nedskæringer, og jeg blev derfor fritstillet. Jeg valgte med det samme at udbygge mit cv med kurset i grundlæggende regnskab, da jeg manglende viden om bogføring og regnskab. Nu er jeg blevet skarp til at arbejde med bogføringsopgaver samt Excel, som er et fantastisk redskab til at lette arbejdet med fx lønberegning. Jeg føler mig virkelig godt klædt på til at kunne søge et job med regnskab i fremtiden, fortæller Tanja Andreas.

Tanja Andreas nåede dog ikke at være fritstillet ret længe, da hun allerede inden kursets afslutning fik et nyt job i Hvidovre Kommune, hvor hun starter som driftsassistent i renovationsafdelingen.

Tal i ny kontekst
En medkursist på holdet, Tinne Kitt Andersen, har arbejdet som matematiklærer i mange år, og er nu i gang med et karriereskift, der starter med et kursus og dernæst yderligere efteruddannelse.

”Jeg brænder stadig for at arbejde med tal, men efter at have arbejdet som skolelærer, vælger jeg nu at følge min drøm om at arbejde med administration og regnskab i en virksomhed. På kurset i grundlæggende regnskab har jeg lært meget om regnskab, som jeg ikke havde kendskab til før. Hele tankegangen med at føre regnskab og dobbeltsidet bogføring er utrolig spændende. Jeg har haft stor glæde af at sparre med voksenvejlederen, Karen Skipper, på Køge Handelsskole om mine ønsker for fremtiden samt vejen derhen, og efter kurset fortsætter jeg med et 10 ugers EUD student forløb, fortæller Tinne Kitt Andersen.

Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole har stor erfaring i at vejlede og efteruddanne voksne, der ønsker at ændre deres jobmuligheder og karriereveje. Grundlæggende regnskab er et 6 ugers kursus, der kombinerer undervisning og opgaver. Deltagerne på kurset får redskaber og viden om arbejdet med bogføring, løn, varelagerstyring, kreditor- og debitorstyring og afstemninger.

Det er muligt at tage enkelte fag på kursusforløbet. Alle fagene på Grundlæggende regnskab er med på den nationale positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse. Næste forløb starter 25. april 2019. Få mere information hos kursussekretær Mette Grasberger mgra@khs.dk / 91346652 eller hos Kursuscentret KHS

 

 

Forskellighed åbner nye veje til opgaveløsning

Ny vej for Joan Abildgaard Fogh med koordinatoruddannelsen på Kursuscentret KHS

Viden og indsigt giver nøglen

Uddannelsestilbud til frie værksteder er utilstrækkelige, men i samarbejde med Holco kommer nu ét

Bedre ledelse blandt mange kulturer

Nathan Meister er i gang med Den grundlæggende lederuddannelse for at blive klog på egen ledelse

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge