Inspiration og kurser for voksne


Kursuscenter

Frigiv tid hos medarbejderen og i virksomheden med en efter- og videreuddannelse, og dyk ned i kursuskataloget fra Kursuscentret på Køge Handelsskole.

 

”Omgivelserne udvikler sig konstant, og derfor har vi behov for at opdatere vores viden til gavn for vores egen arbejdsglæde og for vores arbejdsplads succes. Kompetenceudvikling er en investering i fremtiden. Det tager tid at lære nyt, men det giver tid i den anden ende, når den nye viden bliver forankret i hverdagen og i virksomheden,” siger Charlotte Due, der er kursuschef på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole. Her har man lanceret kursuskatalog med nye kurser og efteruddannelsestilbud til voksne på flere niveauer. Der er endvidere artikler til inspiration - om hvordan andre virksomheder griber videre- og efteruddannelse - og hvad medarbejdere og virksomheder får ud af at investere i ny viden og værkstøjer.

”Vi vokser som mennesker, når vi lærer noget nyt, og det er med til at løfte os som mennesker og i vores arbejde. Vi hører ofte fra vores kursister, at de får lyst til at fylde mere efteruddannelse i deres rygsæk efter de har færdiggjort et kompetenceudviklingsforløb hos os,” fortæller Charlotte Due.Faglig fordybelse og nye netværk
Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole er et konsulenthus, som tilbyder kurser, efter- og videreuddannelse til voksne og designer forløb til den enkelte afdeling og virksomhed i privat eller offentligt regi.

”Gennem netværk og dialog med omverden målretter vi vores tilbud, så de matcher efterspørgslen hos den enkelte virksomhed. Vi lægger vægt på, at vores kursister tager deres hverdag og udfordringer med ind i undervisningen, så de får fornyet viden samt konkrete værktøjer til at håndtere den omskiftelige verden som virksomheden eller organisationen befinder sig i,” forklarer Charlotte Due.

”Vores konsulentafdeling tilbyder altid personlig coaching og rådgivning til ledere på alle niveauer samt personlighedstest til brug ved rekruttering,” siger Tim Christensen, direktør på Køge Handelsskole.

Kursuscentret KHS er en regional uddannelsesvirksomhed, der deltager i flere lokale netværk, herunder HB Køge Netværket, og får her inspiration af at være i tæt dialog med erhvervslivet, den offentlige sektor samt andre uddannelsesinstitutioner. Vi centralt på Campus Køge, tæt på S-tog og den nye Køge Nord station, samt tæt på motorvej. Der er gratis parkering på Campusområdet. Læs mere på Kursuscentret KHS eller ring og aftal et uforpligtende møde på tel. 91346651

 

 

Tydelig kommunikation giver god ledelse

Jan Vinderslev driver nichevirksomheden CPH Limousines, der transporterer forretningsfolk og high-en

Forskellighed åbner nye veje til opgaveløsning

Ny vej for Joan Abildgaard Fogh med koordinatoruddannelsen på Kursuscentret KHS

Viden og indsigt giver nøglen

Uddannelsestilbud til frie værksteder er utilstrækkelige, men i samarbejde med Holco kommer nu ét

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge