Hurra – så er eksamen i hus for 12 kontorassistenter


Kursuscenter

Faglært kontorassistent på 12 uger

Der var latter, glædestårer og masser af kram, da 12 GVU’ere fredag den 2. maj afsluttede deres kontorassistentuddannelse på Køge Handelsskoles GVU-forløb. 

Faglært kontorassistent på 12 uger


Der var latter, glædestårer og masser af kram, da 12 GVU’ere fredag den 2. maj afsluttede deres kontorassistentuddannelse på Køge Handelsskoles GVU-forløb. Teamspirit og fællesskabets fortrolighed var bemærkelsesværdig – der var hjemmelavede huer og blomster. Translokationen den følgende mandag var ren fest.

Mandag den 5. maj var Køge Handelsskoles Kursuscenter vært ved translokationsfesten for de 12 glade kontorassistenter: Winnie Wager, Dorte Scheffmann, Maibritt Bjeldbak Bloünsø, Susanne Nielsen, Stina Pedersen, Charlotte Bjergvang, Heidi Ozol-Lennert, Maria Søby Møller, Birgit Elouni, Janni Højlund, Karina Sabroe og Linda Louise Gudberg. 
”Uddannelsesforløbet er tilrettelagt for personer, som har mindst to års erfaring inden for kontor, men ingen formel kontoruddannelse. 12 ugers intensiv uddannelse afsluttes med en fagprøve i selvvalgt emne,” fortæller GVU- og voksenvejleder på Køge Handelsskole, Karen Skipper. 
”I har kæmpet og I har sejret, og I kan være stolte”, sagde en glad Karen Skipper, der i øvrigt har fulgt hver enkelt elev tæt i hele forløbet. Kursuscenterchef, Helle Bøtcher udtrykte, at det for hende var en meget stor fornøjelse at kunne uddele eksamensbeviser til de 12 ”seje” kontorassistenter. 
”At have det formelle papir på ens faglige kunnen er et stærkt kort at have på hånden i vor tid. Verden er foranderlig, og derfor er uddannelse en god investering, så man kan dokumentere sine kompetencer. I vor tid er der markant forskel på at være faglært i forhold til at være ufaglært,” sagde Helle Bøtcher. ”Den første milepæl i det man kalder livslang uddannelse er nået”, fortsatte Helle Bøtcher, og understregede videre, at de nyudklækkede kontorassistenter ikke blot er nået i mål med deres uddannelse, men jo også samtidig har trukket billet til at kunne fortætte på en Akademiuddannelse, hvis det skulle have interesse. 

”Vi vil jo gerne have, at I kommer igen. Det har været så fantastisk at opleve jeres gå-på-mod, jeres gode kammeratskab og jeres faglige samspil. Det sætter vi meget pris på”, sagde Helle Bøtcher, hvorefter hun under store klapsalver og med stor begejstring fra forsamlingen overrakte eksamensbeviser til hver enkelt.

Du kan trygt deltage på kursus på Kursuscentret KHS

Vi følger en række retningslinjer og tiltag for at sikre os alle mod Covid-19

Tag online kurser hjemmefra

Med fjernundervisning kan du eller dine medarbejdere tage AMU-kurser online hjemme i sofaen.

Klog på konflikthåndtering

Få brugbare værktøjer – store som små - som kan bruges i arbejdslivet og i privaten

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge