Få fart på med Facebook


Kursuscenter

Hvis ikke din virksomhed allerede har en Facebook side kan man hurtigt komme i gang eller forbedre den, man har. Tobias Thomas fra TT-Film og Kursuscentret Køge Handelsskole har indgået et helt nyt samarbejde om at udvikle og udbyde kursusforløb indenfor sociale medier.

 

TT-Film og Kursuscenteret om sociale medier

”Tobias Thomas er netop student fra Køge Handelsgymnasium i 2015 og har siden da været selvstændig med sit firma TT-Film. Han har mange erfaringer med at hjælpe virksomheder med sociale medier. ”Han har masser af erfaring med positivt salg og omtale for virksomheder på Facebook. Trods sin unge alder rådgiver han flere virksomheder med at opnå succes på Facebook. Dette kombineret med den øgede interesse der er for at lære at bruge Facebook professionelt i virksomheden, har vi længe talt om at udvikle og udbyde et kursus siger ” siger Charlotte Due, der er leder af drift og planlægning på Kursuscentret Køge Handelsskole.

”I Kursuscentret bestræber vi os hele tiden på at tilbyde kurser med nyeste viden samt substans og relevans for virksomheder og medarbejdere, og derfor samarbejder vi med de konsulenter og undervisere, der er skarpest indenfor for et givent område. Dette kursus er et fint eksempel på denne form for samarbejde og er ligeledes et rigtig godt supplement til vores øvrige kurser indenfor bl.a. ledelse, kommunikation og it. TT-Film og Køge Handelsskole er også begge en del af NETVÆRKET HB KØGE, hvor har vi ofte hørt behovet for bedre kendskab til Facebook som markedsføringsplatform,” siger Charlotte Due. 

”Vi lægger ud med et to et halv dags forløb under overskriften ”Vil du bruge Facebook professionelt?”. Der er planer om at udbyde flere kurser om markedsføring på sociale medier til medarbejdere og virksomheder,” siger kursuschef Allan Corfitsen.
”Tobias Thomas er passioneret og engageret i de ting, han kaster sig ud i, og vi glæder os til at kunne præsentere ham for vores kursister på Kursuscentret,” siger Charlotte Due.


Godt begyndt er halvt fuldendt

På kurset ”Vil du bruge Facebook professionelt?” går vi i dybden med Facebook. Det er henvendt til virksomheder, der gerne vil i gang eller komme et spadestik dybere med Facebook,” siger Tobias Thomas. Med udgangspunkt i virksomhedens Facebook situation, vil du på dette kursus gå hjem en spritny Facebook side for din virksomhed. Man kan sige, at man tager arbejdet med på kursus supplerer Charlotte Due.
”Jeg vil introducere til fænomenet og give inspiration og værktøjer til at komme godt i gang med det. For rigtig mange virksomheder er der stadig et stort uforløst potentiale i at bruge Facebook som del af markedsføringen og kommunikationen. Det er en måde at komme helt tæt på kunderne – og en let vej for dem at kommunikere med din virksomhed. Der er så mange muligheder, så det er bare om at komme i gang,” siger Tobias Thomas.
”De umiddelbare fordele ved Facebook er at det er målbart og kan ramme præcist. Det er en hurtig og tilgængelig markedsføringsplatform, som kan skabe stor værdi på bundlinjen. Du kan indsamle viden om dine kunder og bruge det i din videre markedsføring. Vi skal tale om annonceringsmuligheder, jeg giver fif til blikfang i form af foto og video, og jeg introducerer til et udvalg af de mange hjælpeprogrammer, der findes i dag til Facebook. Den ejer eller medarbejder, der deltager i kurset kan tage firmaets Facebook med og optimere den i takt med undervisningen eller starte helt forfra. Der er høj anvendelsesmulighed på stedet: På kursets sidste dag finpudser vi Facebooksiden med professionelle øjne, og vi evaluerer indsatsten for at justere arbejdet på siden, så man kommer hjem med en toptunet Facebook-side,” siger Tobias Thomas.

Læs mere om kurset, der starter sidst i marts på www.khskurser.dk eller kontakt studiesekretær Katja Lorentzen kml@khs.dk

 

Styrk det mentale arbejdsmiljø

Kursuscentret KHS indbød til introseminar som optakt til Sådan skabes en ANTI-stresskultur i praksis

Forny din viden om løn og HR

De første kursister på det nye Løn & HR kursus er netop færdige og klar til at bruge deres nye viden

Får fælles fodslag i organisation

Charlotte Christensen har før taget Den grundlæggende Lederuddannelse. Nu følger tre kollegaer trop.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge