Bliv bedre til regnskab og løn


Kursuscenter

Benita Løvgren har siden 1993 drevet danseskolen BB-dans i Køge, og er nu i gang med at blive tal-knuser på et kursus i Grundlæggende regnskab på Kursuscentret KHS. Som virksomheds-ejer, ved hun, at det er afgørende at have et solidt kendskab til virksomhedens regnskab, også selv om en bogholder og revisor har fingrene med i tallene.

 

Da Benita Løvgren i sin tid overtog BB-dans, startede hun selv med at bogføre, men ansatte hurtigt en bogholder nogle timer ugentligt, der nu er stoppet i en alder af 85 år. En tidligere kursist fra kurset i Grundlæggende regnskab på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole anbefalede derfor Benita Løvgren at opgradere sine regnskabskompetencer.

”Jeg er blevet meget bedre til at forstå og anvende Excel, og har fået et skarpere overblik over hvad et regnskab består af. Det hele er faktisk lidt nyt. Selv om jeg er vant til at bogføre, så har jeg lært nye begreber som fx ’modkonto’ og ’periodeafgrænsning’. Nu har jeg bedre forståelse for hvornår de udgifter jeg har hører til, så det giver en bedre balance over årene,” forklarer Benita Løvgren.


Fleksibelt og uden lektier
Kurset i Grundlæggende regnskab strækker sig over 6 uger, hvor deltagerne får redskaber og viden om arbejdet med bogføring, løn, varelagerstyring, kreditor- og debitorstyring og afstemninger. Det er også muligt at tage enkelte fag på kursusforløbet.

”Jeg startede oprindeligt på et andet hold i Grundlæggende regnskab, men kunne ikke være med hele vejen pga. danseskolens afslutning. Så jeg er utrolig glad for kursets fleksibilitet, der giver os deltagere mulighed for at komme, når det passer ind i arbejdsdagen, og jeg ved fra mine medkursister, at det også er nødvendigt for flere af dem. Det er nogle lange dage med både arbejde og kursus, men det er det værd, og så er det godt, at vi ikke har lektier,” fortæller Benita Løvgren.

Den sidste lektion i Grundlæggende regnskabs kurset mødes alle kursusdeltagere hos BB-dans i Den Hvide By i Køge, hvor de får mulighed for at se hvordan danseskolen arbejder med deres regnskab. Benita Løvgren Nielsen vil desuden give en lille ’smagsprøve’ fra egen virksomhed, når hun lærer kursusunderviser Susanne Vinther en variation af wienervalsen kaldet ’Flicker’.

Næste kursusforløb i Grundlæggende regnskab starter på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole mandag den 19. august 2019. For yderligere information kontakt uddannelsessekretær Mette Grasberger på tlf. 91346652 eller MGRA@khs.dk

 

 

Klar til virksomhedens regnskab

Med grundlæggende regnskab på Kursuscentret KHS er Andersen og Bering klar til hverdag med e-conomic

Inspiration og kurser for voksne

Frigiv tid hos medarbejderen og i virksomheden med en efter- og videreuddannelse

Vild med tal

Bettina Thúnem er vendt tilbage til Køge Handelsskole - nu med regnskabsforløb på Kursuscentret KHS

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge