Velkomstmøde for kommende elever


Køge Handelsskole

Solen skinnede i Studentergården, da kommende elever og deres forældre var til velkomstmøde på Handelsgymnasiet HHX. Hele 13 klasser starter op 8. august. 

Masser af nye elever og deres forældre i Studentergården

De kommende elever og deres forældre blev budt varmt velkommen af uddannelsesrektor Jonas Lindelof, der fortalte om dét, at gå på et Handelsgymnasium - et merkantilt, erhvervsfagligt og almendannende gymnasium:

"Vores fremmeste mål er, at gøre jer klar til den store dag, hvor I bliver studenter. I kan godt glæde jer, for jeres 3 år her bliver både hyggelige, hårde, festlige og spændende".

Rektor Jonas Lindelof

De kommende elever og deres forældre blev herefter introduceret til grundforløbets faglige og sociale del, hørte de forskellige udvalg på skolen, som elevrådet og skolebladet Merkurs.

Derefter mødtes eleverne med deres nye klassekammerater under festligt vejledning af tutorerne på HHX. Imens fik forældrene en hurtig forældre-guide til gymnasiet; om formålet og muligheder og udfordringer undervejs. Om vores støtteforanstaltning i studievejledningen, læse- & matematikvejledningen. Samt om vores talenttilbud, internationale muligheder og partnervirksomhedsprojekter.

Tutorerne sørgede for, at de nye elever lærte hinanden at kende inden skolestart.

Se eller gense infomødet
Tak fordi I kom. Og til de af jer, der ikke kunne være der på dagen har vi optaget seancen. - den kan ses her - ligesom I kan downloade slides fra intromødet her
Vi glæder os til skolestart den 8. august 2022.

Fyldt Studentergård i solskin

Astrid Krag gæstede KHS

Det blev til en masse konstruktive uddannelsespolitiske drøftelser, da Astrid Krag besøgte KHS.

Besøgsdag den 28. februar 2023

I tvivl om dit uddannelsesvalg? Besøg KHS den 28. februar mellem kl. 16-18.

En masse unge mennesker blev inspireret

Åbent hus var et tilløbsstykke: Overvældende mange unge og deres forældre var forbi.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge