Velkommen til virtuelt åbent hus


Køge Handelsskole

Torsdag d. 14. januar kl. 17 byder vi jer til "indenfor" til virtuelt åbent hus på husets tre ungdomsuddannelser – Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business. Vi glæder os til at tage imod dig hjemme på et device nær dig den 14. januar kl. 17 

 

Torsdag den 14. januar holder vi traditionen tro åbent hus på vores tre ungdomsuddannelser – Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business. Men i år bliver det virtuelt!

Vi glæder os til at tage imod dig hjemme på et device nær dig den 14. januar kl. 17, så tager vi imod dig på skolens YouTube

Under liven kan du stille dine spørgsmål via slido.

I lyset af pandemien har vi valgt at gribe til den næstbedste løsning for afvikling af arrangementet, og derfor foregår arrangementet virtuelt - med hjælp fra elever vil vi byde jer indenfor til en rundtur og introduktion til vores hus og til vores tre ungdomsuddannelser - aftenen vil desuden byde på panelchat med vores studievejledere og elever fra alle tre uddannelser og praktisk info.  

 

Og ja, det er dig, det handler om!
Uagtet situationen, så er det en vigtig tid for dig som elev i 9. og 10. klasse. Du står over for at træffe et vigtigt valg - nemlig dit valg af ungdomsuddannelse. Vi står til rådighed for dig, så du får det bedst mulige grundlag for at vælge din uddannelsesvej.

Mens vi venter, på det bliver den 14. januar kl. 17 så kan du allerede nu læse mere om vores uddannelser i brochuren nedenfor og på undersiderne: EUX Business, EUD Business og Køge Handelsgymnasium – følge os på instagram på profilen khsdk eller på skolens facebookside.

På gensyn på vegne af Køge Handelsskole

Lone, Sanne, Camilla og Pia
Studievejledere på Køge Handelsskole 

Ps: Og husk du og dine forældre altid er velkommen til at kontakte os via e-mail: studie@khs.dk

   

Tilbud om 1:1 samtale med studievejleder udvides

Åbent hus er ovre og nu kan du booke din 1:1-samtale om dit uddannelsesvalg i uge 4, 5 og 6.

Håndsrækning til vores elever

På Køge Handelsskole ved vi godt, at det er en hård tid i øjeblikket. Se hvad vi har af tilbud

Arbejdsplads som læringsrum for ledere

Med Lederlab Sjælland kan ledere og chefer få trænet praksisnær ledelse med udgangspunkt i individet

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge