Vejen via Køge Handelsskole


Køge Handelsskole

Mere end 600 unge mennesker og deres forældre gæstede Køge Handelsskoles Åbent Hus for at blive klogere på uddannelsesmulighederne Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

 

Det var en velbesøgt torsdag aften: Køge Handelsskoles direktør Tim Christensen bød velkommen til alle, der havde trodset sne og is for at høre mere om uddannelsesvejene for unge på Køge Handelsskole i Campus Køge – nemlig Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

Tim Christensen opfordrende de unge fremmødte, som skal søge ungdomsuddannelse på optagelse.dk senest 1. marts, til hverken at lade sig besnære af glitterbrochurer, kammerater eller mødre, når valget om ungdomsuddannelse skal træffes. Hjertet er bedste følgesvend på den uddannelsesrejse, der venter jer forude, lød det fra Tim Christensen. Med den opfordring gik de unge med forældre ud for at besøge de tre uddannelser og blive klogere på de forskellige uddannelsesretninger: For de unge står valgene mellem EUD Business, EUX Business eller otte studieretninger på Køge Handelsgymnasium: Business Mathematics, Business Economics, Innovation, Marketing/Sprog, ILS, Idræt, IBS og IBS English.

Foruden mulighed for at besøge de enkelte uddannelsesveje på de tre ungdomsuddannelser, var det også muligt at tale med studievejledere, internationale koordinatorer om fx Praktik i Udlandet efter endt uddannelse og Erasmus+ ophold undervejs i ungdomsuddannelsen på Køge Handelsskole.

 

 

Skifte kurs som voksen

Livslang læring er en vigtigt for os alle, for vi lever et langt liv og vores tilværelse ændrer sig

Efter påske kommer nye tider

Foråret er tydeligtvist på vej: Efter påske kommer vi mere i omdrejninger hvad angår fysisk samvær

Ny direktør på Køge Handelsskole

Tillykke til Stig Johansen, som tiltræder som ny direktør på Køge Handelsskole pr. 1. juni 2021.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge