Vejen via Køge Handelsskole


Køge Handelsskole

Mere end 600 unge mennesker og deres forældre gæstede Køge Handelsskoles Åbent Hus for at blive klogere på uddannelsesmulighederne Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

 

Det var en velbesøgt torsdag aften: Køge Handelsskoles direktør Tim Christensen bød velkommen til alle, der havde trodset sne og is for at høre mere om uddannelsesvejene for unge på Køge Handelsskole i Campus Køge – nemlig Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

Tim Christensen opfordrende de unge fremmødte, som skal søge ungdomsuddannelse på optagelse.dk senest 1. marts, til hverken at lade sig besnære af glitterbrochurer, kammerater eller mødre, når valget om ungdomsuddannelse skal træffes. Hjertet er bedste følgesvend på den uddannelsesrejse, der venter jer forude, lød det fra Tim Christensen. Med den opfordring gik de unge med forældre ud for at besøge de tre uddannelser og blive klogere på de forskellige uddannelsesretninger: For de unge står valgene mellem EUD Business, EUX Business eller otte studieretninger på Køge Handelsgymnasium: Business Mathematics, Business Economics, Innovation, Marketing/Sprog, ILS, Idræt, IBS og IBS English.

Foruden mulighed for at besøge de enkelte uddannelsesveje på de tre ungdomsuddannelser, var det også muligt at tale med studievejledere, internationale koordinatorer om fx Praktik i Udlandet efter endt uddannelse og Erasmus+ ophold undervejs i ungdomsuddannelsen på Køge Handelsskole.

 

 

Brexit er anledning til nye veje

Med realisering af Brexit skal nye døre åbnes - nye kontakter og nye muligheder skal etableres

Elevplads og udvikling – ja tak!

Virksomheder mødte eleverne på EUX & EUD Business til Job- og karrieredagen som blev en stor succes

Velbesøgt åbent hus på KHS

Åbent hus var et tilløbsstykke - interessen for at høre om uddannelser og om mulighederne var stor

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge