USA ifølge Bjerre Poulsen


Køge Handelsskole

Alle klasser på EUX Business på Køge Handelsskole fik en aktuel status på amerikanske politik og primærvalg ved Niels Bjerre Poulsen.

 

Niels Bjerre Poulsen fra Syddansk Universitet på besøg på KHS

 

 For at sætte en ekstra dimension på undervisningen i engelsk og samfundsfag samt forberede 1. års klasserne på EUX Business på deres USA-tur næste år, havde lærerene på ungdomsuddannelsen inviteret Niels Bjerre Poulsen fra Syddansk Universitet på besøg. Foredraget blev finansieret med midler fra Louis P.

Niels Bjerre-Poulsen, som sidste år blev tildelt Syddansk Universitets forskningsformidlingspris for sin formidling af amerikansk politik, delte ud af sin store viden om amerikanske forhold i foredraget ”Hvorfor amerikanere både elsker og hader politik og politikere”.
Eleverne på EUX Business blev præsenteret generelt for den politiske kultur i USA. Niels Bjerre-Poulsen redegjorde for historiske forudsætninger og det politiske landskab, som det tegner sig frem mod præsidentvalget i 2016. Han fik opridset den aktuelle situation med primærvalget og det kommende amerikanske præsidentvalg. Han fortalte om kandidaterne, deres mærkesager, om vælgergrupperne og arven efter præsident Barack Obama. Undervejs berørte han også mediernes stigende indflydelse på amerikansk politik – og om de pengestrømme, som presser magtforholdene og demokratiet.

Efter påske kommer nye tider

Foråret er tydeligtvist på vej: Efter påske kommer vi mere i omdrejninger hvad angår fysisk samvær

Ny direktør på Køge Handelsskole

Tillykke til Stig Johansen, som tiltræder som ny direktør på Køge Handelsskole pr. 1. juni 2021.

En lille genåbning før påske

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi så småt kan åbne for ungdomsuddannelserne pga. test

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge