Test og tilstedeværelse


Køge Handelsskole

Skal du testes for covid-19? Vi oplever, der er lidt tvivl om, hvordan man skal forholde sig i forhold til test, svarresultater og fremmøde på Køge Handelsskole, så derfor vil vi gerne kaste lys over det.

 

Kære elever og forældre - kære kursister

Vi oplever, der er lidt tvivl om, hvordan man skal forholde sig i forhold til test, svarresultater og fremmøde på Køge Handelsskole, så derfor vil vi gerne kaste lys over det:

 

Hvis du lader sig teste for Covid-19, fordi du har symptomer på covid-19 eller du har konkret mistanke om smitte eller der er smitte i nær kontakt, så skal du blive hjemme i selvisolation, indtil du får svar på din test.
Er den negativ, så kan du komme tilbage fysisk på Køge Handelsskole.
Er den positiv, så skal du blive hjemme til du er rask OG har ladet dig teste igen med et negativ testsvar. 
I selvisolation (både i testtid og ved sygdom) skal du følge din undervisning eller uddannelsesforløb virtuelt.

 

Hvis du ikke har symptomer, men blot lader dig teste for at sikre, du ikke er smittet, så må du gerne komme fysisk på Køge Handelsskole i testperioden.

 

Hvis du på et tidspunkt får konstateret en positiv test eller der er konstateret en smittet i din husstand, så skal du kontakte skolens Coronaberedskab på mail: chwr@khs.dk eller mobil: 2226 5479, så vi kan kontakte Styrelsens opsporingsenhed for udredning af smittekæden og handle på det.

Har du været smittet med covi-19 må du først komme fysisk tilbage på KHS, når du testet negativ – uanset hvor lang tid det må tage. I den tid følger du din undervisning virtuelt - tag kontakt til din underviser herom.

 

Jeg vil benytte anledningen til at sige, at vi i vores håndtering af covid-19 anser myndighedernes anvisninger som et minimumskrav vi skal leve op til i fællesskab. I visse situationer vil det ske, at skolens politik kan være mere vidtgående med det mål at passe på hinanden og på vores samfund under pandemien.

 

Med venlig hilsen

 

Tim Christensen

Direktør på Køge Handelsskole

 

Køge, 11. august 2020

 

 

Elevmøde på Fehmern

HHX-elever studerer Fehmernbæltforbindelsen på besøgscenteret i Heiligenhafen.

VOXPOP: Uddannelserne på Køge Handelsskole

Lederuddannelsen har rykket mig - både som leder og menneske

Da Hans Hansen blev forfremmet til teamleder, fik han ansvar for mennesker - og ikke kun varer.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge