Styr på privatøkonomien


Køge Handelsskole

Køge Handelsskoles eventgruppe havde taget initiativ til foredrag om privatøkonomi. Auditoriet var fyldt til bristepunktet med unge, som gerne ville have orden i pengesagerne.

 

Privatøkonomi foredrag event

Hvad skal man være opmærksom på, når man vil flytte hjemmefra? Hvad er forskudsskema, husholdsbudget, hvordan låner man penge – hvad skal man være opmærksom på? Det kan godt være at mange unge i Danmark er registeret som dårlige betalere, men på Køge Handelsskoles ungdomsuddannelser havde et foredrag med fokus på privatøkonomi lokket over 100 elever og studerende forbi for at blive klogere på faldgruberne.

Helene Frennung fra 2k og Marie-Louise Jønsson fra 1b på Køge Handelsgymnasium og Chelina Makholm Bonne fra2a på EUX Business havde på vegne af det tværgående eventudvalg KHS Event taget initiativ til at invitere kunderådgiver Thue Michelsen fra Spar Bank Nord i Køge til at klæde de unge godt på.
”Jeg var overrasket over, at så mange faktisk mødte op. Det var vildt fedt at se, at noget vi havde lavet faktisk kunne have så stor succes. Foredraget var virkelig godt, og der var helt klart en masse, som vi kunne tage med derfra.”

Efter påske kommer nye tider

Foråret er tydeligtvist på vej: Efter påske kommer vi mere i omdrejninger hvad angår fysisk samvær

Ny direktør på Køge Handelsskole

Tillykke til Stig Johansen, som tiltræder som ny direktør på Køge Handelsskole pr. 1. juni 2021.

En lille genåbning før påske

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi så småt kan åbne for ungdomsuddannelserne pga. test

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge