Styr på privatøkonomien


Køge Handelsskole

Køge Handelsskoles eventgruppe havde taget initiativ til foredrag om privatøkonomi. Auditoriet var fyldt til bristepunktet med unge, som gerne ville have orden i pengesagerne.

 

Privatøkonomi foredrag event

Hvad skal man være opmærksom på, når man vil flytte hjemmefra? Hvad er forskudsskema, husholdsbudget, hvordan låner man penge – hvad skal man være opmærksom på? Det kan godt være at mange unge i Danmark er registeret som dårlige betalere, men på Køge Handelsskoles ungdomsuddannelser havde et foredrag med fokus på privatøkonomi lokket over 100 elever og studerende forbi for at blive klogere på faldgruberne.

Helene Frennung fra 2k og Marie-Louise Jønsson fra 1b på Køge Handelsgymnasium og Chelina Makholm Bonne fra2a på EUX Business havde på vegne af det tværgående eventudvalg KHS Event taget initiativ til at invitere kunderådgiver Thue Michelsen fra Spar Bank Nord i Køge til at klæde de unge godt på.
”Jeg var overrasket over, at så mange faktisk mødte op. Det var vildt fedt at se, at noget vi havde lavet faktisk kunne have så stor succes. Foredraget var virkelig godt, og der var helt klart en masse, som vi kunne tage med derfra.”

Besøgsdag på Køge Handelsskole

Den 10. februar 2022 fra 16.30 - 18.00 holder Køge Handelsskole Besøgsdag.

Voksenuddannelser i tværnationalt fokus

Voksenuddannelse til debat: EU-projekt med KHS i spidsen vil nytænke uddannelser til voksne.

Bedre forståelse af Europa part IV

Hvordan øger vi forståelsen for Europas arbejde med migration?

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge