Rejs ud i studietiden


Køge Handelsskole

Barcelona, New York, Malta, Hamborg, Edinburgh. Det er blot nogle af de lande, som elever fra Køge Handelsskole rejser til, når de oplever andre kulturer og samarbejder med ligesindede elever på tværs af landegrænser.

14 klasser har her i foråret udforsket og oplevet verden på studieture, ligesom over 100 elever rejser ud på anderledes projektrejser, støttet af EU-programmet Erasmus+.

”Sejl væk fra den sikre havn. Udforsk. Drøm. Opdag,” lød ordene fra den amerikanske forfatter Mark Twain. Det er lige præcis, hvad eleverne gør, når de tager af sted med klassekammeraterne og deres undervisere for at bruge andre sprog end deres modersmål og for at lære ’live’ med alle sanser.

Kontraster
For nylig fik Eleverne fra EUX Business oplevet store kontraster mellem rig og fattig, da de var på studietur til New York. Andre elever fra Sport og Event Management-linjen oplevede en uge fyldt med alle tænkelige sportsgrene, da deres studietur gik til Club La Santa. Mens andre elever har udforsket Malaga, for at hjælpe lokale virksomheder sammen med elever fra Holland og Spanien.

Rejse er = dannelse
Et udvidet view på verden er og bliver en vigtig del af dét, at gå i skole hos os.

Festlig indvielse af ny afdeling på Stevns

Køge Handelsskoles nye filial blev officielt indviet med manér.

I mødet mellem forskellige kompetencer trives innovationen

EUX-elever fra flere lande har arbejdet intenst med robotter i en uge.

Som at være med i Løvens Hule

Eleverne fra innovationsstudieretningen har arbejdet intenst med at produktudvikle for KiMs.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge