Qual4T2 på europæisk konference


Køge Handelsskole

Køge Handelsskoles internationale koordinatorer Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen er i færd med at udbrede kendskabet til Qual4T2, som har fokus på kvalitet i teamsamarbejde.

 

Europæisk konference

De to internationale koordinatorer Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen har været på den årlige EfVet-konference i Thessaloniki, hvor de blandt andet har præsenteret projektet Qual4T2 på to såkaldte roundtable sessions.

På EfVet-konferencen mødes internationale koordinatorer, ledere fra erhvervsuddannelser, nationale styrelsesmedlemmer og andre fra hele Europa, der til dagligt arbejder med Erasmus+ projekter. Derfor havde Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen en rigtig god mulighed for at udbrede kendskabet til Qual4T2, som har fokus på kvalitet i teamsamarbejde.

Bag projektet står samarbejdspartnere fra Holland, Italien, Spanien, Grækenland samt Køge Handelsskole. Det blev skudt i gang sidste efterår, og der er nu udviklet et helt sæt værktøjer, der konkret kan arbejdes med i teams på erhvervsskoler.
Næste step er nu, at Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen kommer rundt internt og eksternt og fortæller om projektet – og på EfVet-konferencen var der flere, der var interesserede i et besøg, så det tegner lyst for det videre arbejde med projektet, der løber til 2019.

 

 

Brexit er anledning til nye veje

Med realisering af Brexit skal nye døre åbnes - nye kontakter og nye muligheder skal etableres

Elevplads og udvikling – ja tak!

Virksomheder mødte eleverne på EUX & EUD Business til Job- og karrieredagen som blev en stor succes

Velbesøgt åbent hus på KHS

Åbent hus var et tilløbsstykke - interessen for at høre om uddannelser og om mulighederne var stor

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge