Qual4T2 på europæisk konference


Køge Handelsskole

Køge Handelsskoles internationale koordinatorer Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen er i færd med at udbrede kendskabet til Qual4T2, som har fokus på kvalitet i teamsamarbejde.

 

Europæisk konference

De to internationale koordinatorer Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen har været på den årlige EfVet-konference i Thessaloniki, hvor de blandt andet har præsenteret projektet Qual4T2 på to såkaldte roundtable sessions.

På EfVet-konferencen mødes internationale koordinatorer, ledere fra erhvervsuddannelser, nationale styrelsesmedlemmer og andre fra hele Europa, der til dagligt arbejder med Erasmus+ projekter. Derfor havde Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen en rigtig god mulighed for at udbrede kendskabet til Qual4T2, som har fokus på kvalitet i teamsamarbejde.

Bag projektet står samarbejdspartnere fra Holland, Italien, Spanien, Grækenland samt Køge Handelsskole. Det blev skudt i gang sidste efterår, og der er nu udviklet et helt sæt værktøjer, der konkret kan arbejdes med i teams på erhvervsskoler.
Næste step er nu, at Gitte Dyrløv og Tina Biil Eriksen kommer rundt internt og eksternt og fortæller om projektet – og på EfVet-konferencen var der flere, der var interesserede i et besøg, så det tegner lyst for det videre arbejde med projektet, der løber til 2019.

 

 

Velkommen til nyt skoleår - under covid-19

Hjælp med at passe på hinanden. Vi tager situationen alvorligt og følger myndighedernes anvisninger

Sommerferie og covid-19

Covid-19 er stadig i samfundet, og det er vigtigt, at vi alle fortsat tager hensyn - også i ferien.

Fejring af afgangseleverne 2020

Vi glæder os til den kommende eksamensperiode, hvor du skal afslutte din tid på Køge Handelsskole.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge