Nyt internationalt samarbejde


Køge Handelsskole

Gennem et internationalt samarbejde har Køge Handelsskoles internationale koordinator Gitte Dyrløv skabt kontakt til projekt omkring kvalitet i undervisningen med rod i Holland og fordelt ud på seks forskellige lande.

 

EFVET og projekt QUAL4T kvalitet i undervisningen

Gitte Dyrløv fik ved sidste EFVET konference kontakt med Margrieta Kroese fra Holland, som har arbejdet med kvalitet i undervisningen. Hun deltager i et projekt ved navn QUAL4T, som er udarbejdet af syv partnere fra seks forskellige EU-lande – nemlig Holland, Storbritannien, Tyskland, Italien, Grækenland og Spanien. Sammen har de udarbejdet en række værktøjer til kvalitetssikring og evalueringsformer i forbindelse med undervisning.

Margrieta Kroese og hendes trainee Betime Hoxha fra Holland besøgte Køge Handelsskole sidst i januar, hvor lærerne på EUD Business fik et hands-on kursus i forskellige strategier og øvelser, der kan bruges praktisk i undervisningen og i teamsamarbejde, så deltagerne gik derfra med ny inspiration til konkrete øvelser - i form af et helt hæfte med 34 kapitler med øvelser.

Det var interessant besøg, som åbnede muligheden for at blive partner i et kommende follow-up projekt, som Køge Handelsskole netop har besluttet sig for at gå ind i for at styrke arbejdet med kvalitetssikring. Her vil Gitte Dyrløv bliver tovholder, og international koordinator Tina Biil Eriksen vil også komme til at deltage i en del af arbejdet.

 
De internationale koordinatorer på Køge Handelsskole

Efter påske kommer nye tider

Foråret er tydeligtvist på vej: Efter påske kommer vi mere i omdrejninger hvad angår fysisk samvær

Ny direktør på Køge Handelsskole

Tillykke til Stig Johansen, som tiltræder som ny direktør på Køge Handelsskole pr. 1. juni 2021.

En lille genåbning før påske

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at vi så småt kan åbne for ungdomsuddannelserne pga. test

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge