Ny ledelse på HHX


Køge Handelsskole

Henrik Flyge og Gitte Ahrensberg er just blevet præsenteret på Køge Handelsgymnasium som henholdsvis uddannelsesrektor og udviklingschef. Det nye ledelsesteam vil med afsæt i den nye gymnasieform sætte fokus på mere faglighed, samt vise vejen til videreuddannelse og CAMPUS Køge-samarbejdet.

 

Nyt ledelsesteam på HHX

Direktør Tim Christensen kunne ved morgensamlingen på Køge Handelsgymnasium præsentere den nye ledelse for alle årgange på Handelsgymnasiet.
Gitte Ahrensberg er et kendt ansigt for de studerende, idet hun sideløbende med undervisning i dansk og engelsk, har fungeret som pædagogisk koordinator de seneste par år, og været koordinator for Studierådet og drivkraften bag skolens engelsksprogede studieretning IBS English. Hun er pr. 1. oktober trådt ind i rollen som udviklingschef på Køge Handelsgymnasium, men holder fast i undervisningen på tredje årgang på IBS English.

Den nye uddannelsesrektor, Henrik Flyge, er til gengæld helt ny på Køge Handelsskole, men HHX-verdenen er han ikke fremmed over for. Han kommer fra en stilling som gymnasielærer i international økonomi, virksomhedsøkonomi og finansiering på Roskilde Handelsskole og har tidligere undervist på Selandia i Slagelse. Udover bredt kendskab til HHX og undervisning, har han en lang erhvervskarriere bag sig. Fra sin uddannelse som cand. Merc. i 1992 fra Handelshøjskolen i København nu CBS har han bevæget sig vidt og arbejdet med B2B salg og international marketing som fx marketingskoordinator i ScanView, salgs- og marketingsmanager i Frontec Danmark, salgsdirektør i Rosti OS og country manager i Banner, inden han begyndte at undervise først på Selandia siden på Roskilde Handelsskole. Både Henrik Flyge og Gitte Ahrensberg bor i Køge med deres ægtefæller og børn.


Nye tider med reform
En af de første store opgaver, Køge Handelgymnasiums nye ledelsesteam vil kaste sig over, er implementeringen af den nye gymnasiereform, som politikerne netop er ved at lægge sidste hånd på. Derud over er ambitionerne for det nye ledelsesteam er at skabe et inspirerende undervisningsmiljø inden for de nye rammer, hvor eleverne mødes i øjenhøjde, udvikler deres faglige og sociale kompetencer og får åbnet en dør til den verden, der ligger åben for dem efter endt skolegang. Henrik Flyge og Gitte Ahrensberg vil desuden arbejde målrettet med at gøre de unge klar til videregående uddannelse og job ved at sætte fokus på faglighed og almen dannelse – og finde på nye tiltag under den nye reform til at kitte de studerende sammen på handelsgymnasiet på nye måder. De to nye chefer vil endvidere have fokus på samarbejderne i CAMPUS Køge, for at opdyrke endnu flere muligheder for studerende og ansatte i et tværgående regi og studiemiljø.

 

 

Vigtigt om nødundervisning

Køge Handelsskole tilbyder virtuel tilstedeværelse som nødundervisning i tilfælde af ...

Skills stafet går virtuelt

I CAMPUS Køge er Køge Handelsskole, EUC Sjælland og ZBC klar til at være virtuelle Skills-værter

Test og tilstedeværelse

Skal du testes for covid-19? Læs om hvordan du forholder dig til din uddannelse

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge