Kinesisk besøg på handelsskolen


Køge Handelsskole

Køge Handelsskole har netop haft besøg af en kinesisk delegation, der var inviteret for at styrke skolens samarbejde i Kina og udbygge de Kina-aktiviteter, skolen allerede har.

 

”Den kinesiske samhandel har stor betydning for danske virksomheder i dag og fremover, og Køge Handelsskole arbejder derfor med at udvikle skolens netværk i Kina. Køge Handelsskole har allerede et godt samarbejde med kinesiske uddannelsesinstitutioner, der smitter af på undervisningen i Køge. Eleverne på International Business Studies (IBS) linjen på Køge Handelsgymnasium har i dag mulighed for at modtage sprogundervisning i kinesisk og opleve den kinesiske kultur på de af skolens årlige studieture, der går til Kina. Køge Handelsskole har allerede markeret sit internationale fodfæste, da skolen fortsat er en af de få i Danmark, hvor eleverne kan vælge en engelsk studenteruddannelse,” siger Køge Handelsskoles politisk og økonomisk stabschef Finn Arvid Olsson.

”Vi ønsker at klæde vores elever godt på til at varetage den øgede samhandel med Kina, og vi er derfor i gang med at udvide vores netværk i Kina med flere venskabsskoler i andre byer. Og det skulle besøget af den kinesiske delegation – organiseret af Rito K. Nielsen – bidrage til. De 14 gæster – ledere og undervisere – kommer fra Hunan-provinsen, og i det område vil vi gerne opbygge kontakter og samarbejdspartnere med til gavn for vores elever på vores ungdomsuddannelser – og til yderligere at styrke vores internationale profil. Besøget var det første af to besøg. Det næste finder sted her i begyndelsen af oktober,”  fortæller Tim Christensen, direktør for Køge Handelsskole.

 

 

Sydbanks Rejselegat vakte stor glæde

En rørt og glad Silan Sinem Akdeniz fra 3.D. fik i dag overrakt Sydbanks Rejselegat.

Første EUX-student 2021

Det er aldrig for sent! I dag kunne Mandy Christensens søn stolt sætte hue på sin mor.

Tid til at vælge uddannelse?

Har du spørgsmål til valg af uddannelse? Har du brug for hjælp til din ansøgning?

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge