Karrieredag i CAMPUS Køge


Køge Handelsskole

Cafeen på Køge Handelsskole lagde hus til KarriereTanken, hvor alle campuselever fra de gymnasiale uddannelser herunder EUX og HF på Køge Gymnasium, EUC Sjælland og Køge Handelsskole kunne snuse til muligheder for uddannelse og sabbatår umiddelbart efter huen kommer på hovedet. 

 

Valg valg valg

Cafeen på Køge Handelsskole dannede rammen for Manovas KarriereTanken, hvor 2. og 3. års eleverne fra Køge Gymnasium, Køge Handelsskole og EUC Sjælland fik mulighed for at møde uddannelsessteder og virksomheder samt høre inspirerende karriereoplæg.

”Valg af uddannelse er et af de største og mest væsentlige valg i ens liv. Det er med til at sætte retning for en stor del af livet. Man kan selvfølgelig sagtens skifte uddannelse og retning i sit liv, og I skal under alle omstændigheder indstille jer på livslang læring. Det er et ”must” i vores omskiftelige samfund. Men valget af den første videregående uddannelse har stor betydning, så tænk jer rigtig godt om og brug dagen i dag til at blive klogere. Tænk på, hvilke interesser du har, tænk på dine stærke og svage sider,” sagde uddannelseschef på EUX & EUD Business på Køge Handelsskole Hans Severinsen, da han bød velkommen på vegne af Køge Handelsskole.

Mulighederne er mange, når eleverne nærmer sig afslutningen af deres ungdomsuddannelse, og deltagerne på uddannelsesmessen kommer fra såvel private og offentlige virksomheder, videregående uddannelsesinstitutioner, fagforeninger samt højskoler m.v. der tilbyder aktiviteter til dem, der vil tage et sabbatår. Ved dagens messe i CAMPUS Køge var blandt andre Maersk, Fosvareret, Politiet, Unge Forskere, Novo Nordisk, Københavns Universitet, IT Universitetet, Roskilde Universitet, Idrætshøjskolerne, HK Ungdom, Snowminds, Dansk Studie Center og Erhvervsakademi Sjælland til stede.

 

 Velkomst

CAMPUS+ er tilbage

Vi er med, når 2.500 unge og 150 aktivitetsstande indtager fredag i Køge Festuge for 3. år i træk.

Data i en merkantil kontekst

I disse år sker der markante ændringer i den teknologiske udvikling inden for alle brancher

Sæt retning for uddannelse og karriere

Velbesøgt åbent hus: Året er skudt godt i gang, og elever i 9. og 10. skal vælge ungdomsuddannelse

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge