Karriere i udlandet?


Køge Handelsskole

Mikkel Risgaard og Glenn Kristiansen blev studenter fra Køge Handelsgymnasium i 2011. Nu samarbejder de med Køge Handelsskoles internationale koordinatorer og inspirerer unge til at gå efter job i udlandet.

 

Find Job Abroad på KHS

Det er eftermiddag, og der budt indenfor i auditoriet til især rejselystne tredje års studerende på Køge Handelsgymnasium. De internationale koordinatorer Inge Jakobsen og Tina Biil Eriksen byder velkommen til dagens nysgerrige – og dagens gæster – Mikkel Risgaard og Glenn Kristiansen fra jobportalen Find Job Abroad. Inge Jakobsen og Tina Biil Eriksen satte først scenen for de studerendes mulighed for uddannelsespakken Praktik i Udlandet og præsenterede dagens oplægsholdere: Mikkel Risgaard og Glenn Kristiansen kan begge fremvise et CV, hvor de har ”walked the talk”: Mikkel Risgaard tog umiddelbart efter studentereksamen i praktik i udlandet i England og Irland, mens Glenn Kristiansen tog udlandsophold i Cypern i forbindelse med sin uddannelse som markedsføringsøkonom og arbejdet og blandt andet boet i Chongqing i Kina, hvor han var Costumer care agent for Maxxelli.

Udlandsophold på CV
Da begge var uddannede markedsføringsøkonomer mødtes de to tidligere kammerater fra Køge Handelsgymnasium under et ophold i Berlin, og her drøftede de muligheden for at slå sig sammen og lave en jobportal med job i udlandet for danske unge. Mikkel Risgaard og Glenn Kristiansen kunne nemlig begge godt tænke sig at lave noget, som havde forbindelser til udlandet, så de fandt det oplagt at trække på egne erfaringer med job i udlandet. Med Find Job Abroad kunne de formidle gode jobs i udlandet, give anbefalinger og gode råd til ansættelser i udlandet.

”Der er mange fordele ved at tage til udlandet på kortere ophold som led i uddannelse eller job. Det er en oplagt mulighed for at blive stærk i sprog, blive selvstændig, få en masse kulturelle oplevelser og et bredt netværk i udlandet, fortalte de, og gav de studerende gode råd omkring udformning af CV, forberedelse til jobsamtalen og afgang til udlandet. Efter oplægget blev de hængende for at tale udlandsmuligheder med de studerende 1:1.

 

 

Skifte kurs som voksen

Livslang læring er en vigtigt for os alle, for vi lever et langt liv og vores tilværelse ændrer sig

Efter påske kommer nye tider

Foråret er tydeligtvist på vej: Efter påske kommer vi mere i omdrejninger hvad angår fysisk samvær

Ny direktør på Køge Handelsskole

Tillykke til Stig Johansen, som tiltræder som ny direktør på Køge Handelsskole pr. 1. juni 2021.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge