JUST another cocktail – eller?


Køge Handelsskole

For første gang uddeles JUST Gruppens Iværksætterlegat på Køge Handelsskole. Første modtager af legatet på 10.000,- er Andreas Foss Elsgaard, som afslutter Køge Handelsgymnasium på innovationsstudieretningen. Han har givet sig i kast med virksomheden Cocktails at Home, som nu får kapitalindsprøjtning.

 

JUST Gruppen er en lokal iværksættervirksomhed med direktør Claus Just-Asmussen i spidsen. Han begyndte selv som iværksætter i 1986 og han ved, at det er benhårdt arbejde:
”Vi har valgt at indstifte en legat over en årrække for at hjælpe seriøse unge iværksættere godt videre. Alle afgangselever fra Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business har kunnet ansøge om JUST Gruppens Iværksætterlegat efter en række konkrete kriterier. For at vise deres seriøsitet har de blandt andet skulle præsentere produktet og deres ide, fremlægge en forretningsplan, ambitioner for virksomhedens udvikling samt fortælle, hvordan de ville bruge legatet, såfremt de modtog det. Første modtager er Andreas Foss Elsgaard for sin virksomhed Cocktails at Home,” siger direktør Claus Just-Asmussen.

Som repræsentant for JUST Gruppen kom Frederik Just-Asmussen fra JUST Gruppens bestyrelse for at overrække legatet til Andreas Foss Elsgaard ved en festlige reception i KHS Cafe på Køge Handelsskole. Seancen fandt sted kort efter Andreas Foss Elsgaard havde været oppe i sin sidste eksamen – international økonomi – hvor han fik 12.


Ude-oplevelser hjemme
”Cocktails at Home blev stiftet i sommerferien 2017, som et svar på den stigende interesse, der lige nu vokser for unikke og smagskomplekse drinks og cocktails,” fortæller Andreas Foss Elsgaard.
”De seneste par år har budt på en renæssance for komplekse og gamle cocktails på en meget oplevelsesøkonomisk måde, og det er netop denne efterspørgsel, som Cocktails at Home prøver at udfylde. Vi laver ikke bare cocktails eller drinks. Vi laver oplevelser, og det er hele pointen med Cocktails at Home. Oplevelsesøkonomi lige til døren. Konceptet bag Cocktails at Home er, at private og virksomheder på vores hjemmeside Cocktails at Home booker en cocktailbartender ud til et arrangement. Bartenderen rykker ud to til tre timer før arrangementet for at stille op og forberede. Bartenderen koger sirup, presser citrusjuice, klargør flasker med hældepropper, skærer frugt og sorterer krydderurterne. Herefter er der bartending i fire timer og derefter pakkes alt ned og tages med,” siger Andreas Foss Elsgaard.


”Hos Cocktails at Home skal ingredienserne være friske og alting skal være så autentisk som muligt, og det er derfor en vigtig del af konceptet, at klargørelsen finder sted ude hos kunden. Det skaber rigtig meget værdi for kunden, når man kan se alting blive lavet fra bunden og råvarerne er i orden. Fordi Cocktails at Home er en virksomhed, som blev grundlagt med en lyst til det gode oprigtige arbejde, har vi også meget viden om den kunst som cocktailbartendingen efterhånden er blevet,” siger Andreas Foss Elsgaard, som vil bruge legatet til at give sin hjemmeside et løft på bookingsiden samt indkøbe mere udstyr i form af flotte glas og unikt udstyr for at give oplevelsen et yderligere løft – i form af flotte shakere og antikke jiggere samt fint nettet små tesier, som får folk til at spærre øjnene op. 

 

 

Sommerferie og covid-19

Covid-19 er stadig i samfundet, og det er vigtigt, at vi alle fortsat tager hensyn - også i ferien.

Fejring af afgangseleverne 2020

Vi glæder os til den kommende eksamensperiode, hvor du skal afslutte din tid på Køge Handelsskole.

Boost sabbatår med faglige vitaminer

Der er masser af mulighed for faglig og personlig udvikling for studenter trods Covid-19

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge