Genåbning betyder sommer i maj


Køge Handelsskole

Det er en glædens tid. Vejret tror tilsyneladende, det er november, men de beslutninger, som politikerne på Christiansborg nu har truffet, fortæller os nu, at det er høj sommer – skyfrit og varmt.

 

Kære elever og forældre til elever under 18 år

Det er en glædens tid. Vejret tror tilsyneladende, det er november, men de beslutninger, som politikerne på Christiansborg har truffet, fortæller os nu, at det er høj sommer – skyfrit og varmt. Vi har siden udmelding 4. maj været ekstra på tæerne for at blive klar til, at alle vores elever på ungdomsuddannelserne vender tilbage – med rengøring, klargøring på alle måder og etablering af nye fælles siddesteder, så vi fortsat er agtpågivende, når det gælder smittespredning. De hyppige test, korrekt brug af mundbind, høj hygiejne og afstand har givet pote for samfundet, og har tilladt skoler landet over at genåbne til normal hverdag – normal hverdag i en coronatid – vi skal fortsat være opmærksomme på og i vores adfærd.  

Torsdag den 6. maj er alle elever på erhvervsuddannelserne i landet tilbage i de fysiske rammer – for os gælder det vores elever på EUD & EUX Business. Ligeledes 6. maj er alle vores afgangselever på Køge Handelsgymnasium tilbage på skolen. For alle andre gælder det, at skolen åbner fysisk fra og med fredag den 21. maj. Imidlertid har vi skriftlig afgangseksamen for over 400 elever den 21. maj samt prøver lige efter pinse, men senest den 27. maj er alle elever på 1. og 2. på Køge Handelsgymnasium tilbage på skolen - hold øje med Lectio for eksakt opstartsdag.

Tænk at vi nu er kommet hertil – det er flot holdt ud. Lad os sammen på ansvarligvis glæde os over det værste er bag os. Vi skal sammen finde melodien igen i det fysiske fællesskab. Pas godt på det!

Jeg siger det gerne igen – det er en glædens tid - De hyppige test (max 72 timer gammel), korrekt brug af mundbind, høj hygiejne og afstand er gode velkendt greb for, at vi atter kan være sammen på Uddannelsesvej og Campusbuen.

Alle bedes fortsat holde øje med deres skemaer og beskeder i Lectio eller Teams for eventuelle ændringer i den kommende tid.

Med venlig hilsen

Tim Christensen
Direktør på Køge Handelsskole
6. maj 2021

 

 

Rollen som koordinator – kunsten at skabe fremdrift og udvikling i spændet mellem ledelse og kolleger

I en koordinerende funktion har man ofte ansvaret for, at samarbejdet mellem flere parter spiller.

Grøn strøm på Køge Handelsskole

Køge Handelsskole har fået certifikat på, at al strøm, som skolen ikke selv producerer, nu er grøn.

“Jeg har fået en unik mulighed for at gøre en forskel”

Sådan lød det fra Julie Isabella Henriksen, en tydeligt rørt vinder af Sydbanks rejselegat.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge