Forlænges til 7. februar


Køge Handelsskole

Smittetallene er desværre fortsat for høje og som følge af myndighedernes udmelding i går, forlænges de nuværende restriktioner. Det betyder, at der fortsat vil være lukket for fysisk undervisning på Køge Handelsskole frem til og med 7. februar.

 

Kære alle elever og forældre til elever under 18 år      

Smittetallene er desværre fortsat for høje og som følge af myndighedernes udmelding i går, forlænges de nuværende restriktioner. Det betyder, at der fortsat vil være lukket for fysisk undervisning på Køge Handelsskole frem til og med 7. februar. Hverdagen går videre med virtuel undervisning og daglig kontakt med jeres lærere.

Jeg vil fortsat opfordre til at I holder hovedet højt – både på de smukke vinterdage og de grå. Jeg ved det er både hårdt og trættende – men det lysner, så hav jer det for øje.

Jeg vil desuden benytte lejligheden til at sige – både til elever og til forældre – at man er meget velkommen til at tale med vores studievejledere, hvis man finder situationen ubærlig eller hverdagen vælter. Vi vil gerne snakke med jer og hjælpe jer på alle de måder, der er os mulige eller formidle kontakt til den rette.

Kontakt studievejledningen på mail eller via skolens hovednummer 5667 0400 i deres åbningstid mandag til fredag kl. 7:45 til 13.30.


Med venlig hilsen
Tim Christensen
Direktør på Køge Handelsskole

Køge, 14. januar 2021

 

 

Vi ser frem mod foråret

Som forventet er vi ikke med i den lille genåbning, der gælder fra primo marts, men vi ser fremad

At nedbryde museets fire vægge for unge

I et nyt internationalt projekt under Erasmus+ stilles der skarpt på kultur og kunst

Styr på miljø med grænseløst samarbejde

Køge Handelsskole er med i nye internationale projekter. Et af dem stiller skarpt på miljøproblemer.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge