Første EUD-elev årgang 2022


Køge Handelsskole

Connor Wilson Kjøller blev årets første handelselev fra EUD Business. Det blev behørigt fejret med direktør Stig Johansen, uddannelseschef Hans Severinsen og den stolte mor i Køge Handelsskoles hyggelige gårdhave.

En glad og lettet ny handelselev - nu starter læretiden hos Kaufmann.

”Jeg vil ud på gulvet og arbejde og drive det vidt dér”.

Sådan fortæller en glad Connor efter at have scoret et flot resultat til den afsluttende eksamen - Drømmen er at arbejde med salg og kommunikation, og derfor var detail-linjen på EUD Business det oplagte valg for Connor.

”Der er rigtig mange muligheder for en fed karriere og vejen til butikschef er ikke lang – det er ikke nødvendigt at gå lang tid i skole for at nå langt i ens karriere,” fastslår Connor.

Han var tæt på at vælge en længere ungdomsuddannelse - bare fordi hans venner gjorde det.

”Det er jeg sindssygt glad for, jeg ikke gjorde. For selvom jeg er fagligt dygtig, er dét jeg gerne vil, at komme hurtigt ud i erhvervslivet og arbejde praktisk. Jeg vil meget hellere være ude blandt kunderne og prøve tingene af, end at sidde stille og læse teorierne.”

Fejring i gårdhaven. Fra venstre: Direktør Stig Johansen, Connor Kjøller og uddannelseschef Hans Severinsen.

Masser af lærepladser
Der har været rift om Connor blandt virksomhederne. Han søgte tre lærepladser, kom til tre samtaler og fik alle tre. Han har sagt ja tak til at starte i lære hos tøjforretningen Kaufmann i Rødovre centrum:

”Det glæder jeg mig til. Jeg har fået en masse værktøjer med i rygsækken fra skolen, som jeg ser frem til at få brugt i en virkelig butik. Min fremtidsdrøm blev mere konkret på skolen, hvor vi dels har en masse anderledes fag end i folkeskolen, men fagene spejler sig også hele tiden i det, vi skal arbejde med i en butik og er meget praktiskorienterede.

Stærkt sammenhold
Til at starte med var Connor glad for, at EUD Business kun tager et år.

”Det har været et fedt år og det er gået vildt stærkt. Vi har haft et fantastisk sammenhold i klassen og med lærerne, så nu synes jeg faktisk det er ærgerligt, at det kun tog et år”, siger Connor, der blev mødt af smil og lykønskninger, da han kunne sætte tjek ved et flot resultat på EUD Business.

Fejring.

Drømmer du også om en fremtid med detail og handel?

Læs mere om uddannelsen EUD Business.

Grøn strøm på Køge Handelsskole

Køge Handelsskole har fået certifikat på, at al strøm, som skolen ikke selv producerer, nu er grøn.

“Jeg har fået en unik mulighed for at gøre en forskel”

Sådan lød det fra Julie Isabella Henriksen, en tydeligt rørt vinder af Sydbanks rejselegat.

Elever satte klimafodspor på de spanske kyster

Elever fik mulighed for at sætte egne klimaaftryk i Spanien.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge