Flere fejringer på KHS


Køge Handelsskole

Livstidsansættelser spås at blive sjældenhed, men på Køge Handelsskole er direktør Tim Christensen stolt af at kunne fejre mange kollegaers store engagement ved receptioner fra sensommeren og ind i det tidlige efterår. 

 

Der har i sensommeren og ind i det tidligere efterår været flere festlige lejligheder på Køge Handelsskole.
Just tilbage fra sommerferie fejrede Køge Handelsskole to kollegaers 25 år i statens tjeneste. Eva Læssøe og Lone Steimle har siden 1994 været rundt flere steder på skolen. De seneste år har Eva Læssøe været fast på Køge Handelsgymnasium som underviser i engelsk, mens Lone Steimle har været fuldt engageret i skolens studievejledning tilknyttet skolens tre ungdomsuddannelser – EUX Business, EUD Business og Køge Handelsgymnasium. Ved samme festlige reception blev det også til et farvel til Astrid Underbjerg, som takkede af efter 26 år på skolen. 

Steimle Læssøe Underbjerg

Studiesekretær Camilla Czuba og studiesekretær Christina Mia Paulsen, der begge arbejder på Kursuscentret KHS på Køge Handelsskole har begge fejret jubilæum som ansat i staten gennem 25 år – heraf har de begge været ansat på Køge Handelsskole i 12 år i administration og Kursuscentret KHS.

Paulsen Czuba

Underviser på Kursuscentret, Annette Færch, blev også fejret ved en afskedsreception efter 35 års ansættelse på Køge Handelsskole.

Færch

Foruden jubilæer og afsked efter mange års samarbejde, har skolens også fejret Jasmina Draganovic, da hun kunne føje titlen som udlært kontorelev på Køge Handelsskole til sit cv.

Draganovic

”Vi ønsker at være et rummeligt hus, hvor såvel elever som ansatte kan lide at være, og vi fejrer jævnligt kolleger, som vi har mange års jubilæer. Det er vi ret stolte af i en tid, hvor det bliver mere sædvane at zappe videre til et nyt job efter få års ansættelse,” fortæller direktør Tim Christensen, der selv har haft sin gang på Køge Handelsskole i mere end 41 år.

 

 

Fejring af afgangseleverne 2020

Vi glæder os til den kommende eksamensperiode, hvor du skal afslutte din tid på Køge Handelsskole.

Boost sabbatår med faglige vitaminer

Der er masser af mulighed for faglig og personlig udvikling for studenter trods Covid-19

Helenas rejsedagbog

HHX'ere deltager i Erasmus+ Volunteerprojektet ”IVTA - Intercultural Volunteer Teenagers’ Awareness”

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge