Farvel og tak


Køge Handelsskole

Køge Handelsskole fejrede afgangseleverne på Merkantil Voksen ved translokation i koldt vintervejr.  Holdet er det sidste på den gamle reform, så for undervisere var det et dobbelt farvel. På programmet var der taler, buffet og overrækkelse af beviser.

 

Ved translokationen fredag den 22. januar blev 38 afgangselever fejret ved afslutningen af deres merkantile grundforløb på Køge Handelsskole. Denne dag kunne de læne sig tilbage i sædet og nyde festlighederne sammen med deres gæster – i alt deltog 50 mennesker i fejringen.  Translokationsprogrammet bød – foruden overrækkelse af uddannelsesbeviser – på vådt og tørt, taler og underholdning. Uddannelseschef på EUX & EUD Business, Hans Severinsen, holdt sin translokationstale for de fremmødte dimittender og deres nærmeste.
Koordinator og underviser Susanne Vinther holdt ligeledes en tale, mens underviser Ralf Nierhaus stod for en quiz om lærerne, men underviser Aksel Alminde diskede op med en musikquiz, hvor alle var med.  Ud over eksamensbeviser blev der uddelt to legater til Jette Grimstrup fra Solrød Strand og Marlene Persson fra Hårlev.

 

 

Besøgsdag på Køge Handelsskole

Den 10. februar 2022 fra 16.30 - 18.00 holder Køge Handelsskole Besøgsdag.

Voksenuddannelser i tværnationalt fokus

Voksenuddannelse til debat: EU-projekt med KHS i spidsen vil nytænke uddannelser til voksne.

Bedre forståelse af Europa part IV

Hvordan øger vi forståelsen for Europas arbejde med migration?

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge