Fantastisk fejring


Køge Handelsskole

Tirsdag den 14. marts fejrede Tim Christensen 25 års jubilæum som direktør på Køge Handelsskole. Fejringen var et stort tilløbsstykke med masser af gæster, taler og god stemning.

 

Tim Christensens 25 års jubilæum

Allerede før kl 14.30 myldrede det ind på Køge Handelsskole til den store fejring af Tim Christensens jubilæum. Om formiddagen havde der været uddeling af Spangsberg flødeboller til alle klasser og hold i huset, men nu var turen kommet til at byde nuværende og tidligere ansatte, bestyrelse, samarbejdspartnere, familie og venner ind til festivitas. Der var lang kø til at lykønske direktøren, inden det officielle program med taler gik i gang.

Økonomi- og vicedirektør Stig Johansen bød i sin egenskab af toastmaster velkommen til de mere end 350 forsamlede i Cafeen. Talerrækken omfattede bestyrelsesformand Søren Eltorp, Køges borgmester Flemming Christensen samt skolens fire tillidsmænd M/K – Signe Sindberg Kaspersen (GL), Kim Damkjær (DJØF), Annette Hall Madsen (HL) og Lars Frederiksen (HK). Ligeledes lagde rektor for KEA og tidligere ansatte Ingo Østerskov vejen forbi talerstolen, som flere andre også gerne ville have gjort. Undervejs blev talerne brudt af et underholdende indslag ved skuespiller Peter Mygind.

Peter Mygind på

Talerne fokuserede på arbejdsmennesket og privatpersonen Tim Christensen, som har ledt Køge Handelsskole gennem et væld af forandringer hen over 25 år fx implementering af nye reformer og politikker fra Christiansborg, nye komplekse systemer, nye byggerier og meget mere. Der var også mange taler, som berørte Tim Christensens aktie i CAMPUS Køge og synet på uddannelse i regionen. Ord som visionær, innovator og forgangsmand gik igen i flere af talerne. Flere understregede også direktørens store hjerte for voksne i uddannelse og i det hele taget engagement for at give unge som voksne redskaber til livsmestring og teori som nøgle til fremtidens praktiske virke.  Tim Christensen tog til sidst ordet og takkede for al opmærksomheden og takkede blandt andet de ansatte for en stor indsats i hverdagen – og til fest.

Læs desuden interview med jubilaren som optakt til receptionen her

 

 Masser af gæster

EUX-studenter på Køge Handelsskole dimitterede

Køge Handelsskole fejrede glade dimittender fra EUX Business ved en højtidelig translokation.

Festlig translokation på Køge Handelsgymnasium

286 nye studenter fra Køge Handelsgymnasium.

Sydbanks Rejselegat vakte stor glæde

En rørt og glad Silan Sinem Akdeniz fra 3.D. fik i dag overrakt Sydbanks Rejselegat.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge