Et brag af en skolestart


Køge Handelsskole

Alle elever på Køge Handelsskoles ungdomsuddannelser er kommet godt fra start. Mandag morgen blev både de nye og de velkendte ansigter på skolen budt velkommen af Miss OTB 

 

Miss OTB


Efter en lang sommerferie er der atter liv og glade dage på KHS. Nye elever fra Køge Handelsgymnasium blev budt velkommen på den røde løber af årets tutorteam, de har planlagt aktiviteter for, at de nye hurtigt kan komme på plads på skolen. Det samme gælder for de nye elever på EUX Business og EUD Business, som også går et tæt ugeprogram i møde. Alle, der ankom til skolen den formiddag, mødte et fantastisk skue i form af den Miss OTB (aka Michael Engel O. Bonnichen), der bød velkommen for enden af på den røde løber i hovedindgangen til Køge Handelsskole.

Varmt velkommen
I den første uge skal alle de nye elever på uddannelserne lære deres nye kammerater, lærere og skolens rammer at kende. Det sker gennem forskellige faglige og sociale aktiviteter. Der er planlagt forskellige aktiviteter for alle de nye hold, mens undervisningen går i gang for alle på 2. og 3. år. De nye elever på EUD Business var fx på åsen tirsdag for at lave teambuilding med deres tutorer. Eleverne på EUX Business skal som led i deres introprogram blandt andet til København torsdag med undervisning og ryste-sammen-tur i Tivoli, mens de nye elever på Køge Handelsgymnasium blandt andet skal på skattejagt i Køge by i løbet af ugen. Fra mandag den 21. august står den på almindelig undervisning for alle, og hen over den kommende tid er der planlagt sportsdage mm. på tværs af årgangene.   

 
Tutorteam

 

Besøgsdag på Køge Handelsskole

Den 10. februar 2022 fra 16.30 - 18.00 holder Køge Handelsskole Besøgsdag.

Voksenuddannelser i tværnationalt fokus

Voksenuddannelse til debat: EU-projekt med KHS i spidsen vil nytænke uddannelser til voksne.

Bedre forståelse af Europa part IV

Hvordan øger vi forståelsen for Europas arbejde med migration?

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge