Boost sabbatår med faglige vitaminer


Køge Handelsskole

Nok sætter Covid-19 grænser, men den skal ikke have lov til at bremse den kommende students fremtid. Vi stiller forslag til personlig og faglig udvikling indenfor vores vægge. 

 

Nok begrænser Covid-19 lige nu vores hverdag, men den skal ikke have lov til at bremse fremtiden for sommerens studenter.

Vi stiller forslag til muligheder for at få relevant input til cv'et, mens vi venter på bedre tider for store udlandseventyr med backpackerrygsæk eller hvis presset til drømmestudiet bliver for stort til sommerens optag.

Er du student fra STX, HTX eller HF og vil du i lære?
Som student kan du på blot fem uger på EUD Student komme tættere på job via læreplads. Du kan få SU under forløbet. Du kan vælge mellem forløb inden for Detail, Kontor, Handel og Event. Vi begynder 31. august. Læs mere her om EUD Student og tilmelding.

Vil du supplere din STX, HHX, HTX, EUX eller HF med GSK Matematik?
GSK er et tilbud til dig, der har en adgangsgivende eksamen, men som mangler det påkrævede niveau i fx matematik for at komme ind på dit ønskestudium på universitet/handelshøjskole. Læs mere her om, hvordan du kan opgradere fra niveau C til B eller niveau B til A. Du kan ansøge om SU under forløbene.

Vil du supplere din EUX eller HF med overbygningsfag til videregående?
SOF er et individuelt tilrettelagt forløb, der normalt består af to fag, hvoraf mindst et skal være på A-niveau. SOF bruges til at komme i hus med de fag og niveauer, der skal til for at kunne søge optagelse på en specifik videregående uddannelse. Vi udsteder et bevis for overbygning, når du har gennemført og bestået fagene. Undervisningen foregår som almindelig holdundervisning – og den strækker sig typisk over tre til seks måneder. Du kan få SU undervejs og forløbet er gratis, hvis du påbegynder det senest to år efter, du har afsluttet HF eller EUX 1. del. Læs mere om SOF her.


Søger du læreplads inden for kontor og administration?
Elever, der har gennemført EUX eller EUS 5 eller 10 uger - men endnu ikke har fået en ordinær elevplads - kan tage deres uddannelse helt eller delvist i Praktikcentret Køge. Du får en bred vifte af erfaring med alt indenfor salg og kundeservice, indkøb og lager, reception og HR samt økonomi. Læs mere om uddannelsen i Praktikcentret Køge. For elever med en STX, HHX eller HF kan du blive faguddannet indenfor kontor, handel, detail og event på helt ned til 12 måneder. Læs mere her om vores praktikcenter 

Mistanke om ordblindhed?
Hvis du er i tvivl, om du er ordblind, kan du komme til en samtale og en test, hvor vi finder ud af, om du har brug for ordblindeundervisning. Vi laver en computertest, og du får svar med det samme - læs mere her om og giv os et ring for en aftale.

 

 

 

Rollen som koordinator – kunsten at skabe fremdrift og udvikling i spændet mellem ledelse og kolleger

I en koordinerende funktion har man ofte ansvaret for, at samarbejdet mellem flere parter spiller.

Grøn strøm på Køge Handelsskole

Køge Handelsskole har fået certifikat på, at al strøm, som skolen ikke selv producerer, nu er grøn.

“Jeg har fået en unik mulighed for at gøre en forskel”

Sådan lød det fra Julie Isabella Henriksen, en tydeligt rørt vinder af Sydbanks rejselegat.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge