3000 unge søger virksomheder


Køge Handelsskole

Efter to års pause, gentages succesen CAMPUS+ endelig! I 2022 løber læringsfestivallen af stablen fredag d. 2. september under Køge Festuge. Sidst CAMPUS+ blev afholdt deltog over 3.000 elever og 92 forskellige uddannelser, virksomheder og foreninger.

Elever, lærere og undervisere mødes på Køge Torv til fælles opstart

Grundet COVID-19 har vores festival været sat på pause i to år. Det betyder blot, at vi er endnu mere opsat på at lave et brag af en læringsfestival i årsiger Phie Lambert, projektleder på CAMPUS+.

Der er allerede flere hundrede tilmeldte elever og endnu flere på vej. De søger nu virksomheder og foreninger, som vil deltage til CAMPUS+ sammen med dem. De unge elever kommer fra 9./10. klasse, gymnasier, erhvervsuddannelser og EUX i Køge Bugt området.

De unge er meget nysgerrige på deres uddannelse- og ikke mindst jobmuligheder efter uddannelse. Derfor er fokus nu at få så mange virksomheder, foreninger mv. til at tilmelde sig CAMPUS+ 2022. Alle interesserede kan tilmelde sig på CAMPUS Køges hjemmeside.

Hvad er CAMPUS+?
CAMPUS+ er en sjov og anderledes læringsfestival, der afholdes sammen med Køge Festuge. De næsten 100 uddannelser, virksomheder og foreninger opsætter deres egne stande fyldt med sjove aktiviteter, som giver de unge et lille indblik i de forskellige brancher.

Udover at gøre de unge mennesker klogere på deres uddannelsesvalg, så giver det også virksomhederne en unik mulighed for at eksponere sig overfor fremtidige medarbejdere.

Men det handler ikke kun om uddannelse.

Når de unge skal vælge uddannelse, står de på tærsklen til det unge voksenliv. Det kan for nogen være overvældende og forvirrende. Derfor er det vigtigt for os, at foreninger og andre lokale tilbud også deltagere i CAMPUS+. På den måde bliver de unge klogere på de mange tilbud og aktiviteter der findes i Køge området. siger Fie Illum Jessen, Campus koordinator hos CAMPUS Køge.

Allerede nu har en del virksomheder vist interesse for at deltage, men der er plads til endnu flere, som vil hjælpe de unge mennesker med at blive klogere på deres uddannelses- og efterfølgende jobmuligheder.

Vil du med?
Du kan læse mere om eventen og tilmelde dig som virksomhed, uddannelse eller forening på www.campusplus.dk.

Elever deltager på aktivitet til CAMPUS+

Copenhagen Cartel underviser elever fra HHX i bæredygtig innovation

En af ’Løvens hule’ virksomhederne, Copenhagen Cartel, besøgte innovations-eleverne på HHX.

Virkeligheden ind i undervisningen

Partnerskab med lokale virksomheder giver en ny dimension til undervisningen på HHX.

Matchmaking mellem elever og virksomheder

Både elever og virksomheder fik gjort sig attraktive overfor hinanden til Job- og karrieredag.

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge