Åbent hus 2021 og covid-19


Køge Handelsskole

Torsdag den 14. januar er det vores plan at invitere dig indenfor til åbent hus på vores tre ungdomsuddannelser – Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business. Hvordan  vi afholder åbent hus træffer vi beslutning om, når dagen nærmer sig. 

 

Torsdag den 14. januar er det vores plan at invitere dig indenfor til åbent hus på vores tre ungdomsuddannelser – Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business. Situationen med covid-19 gør imidlertid, at vi er nødt til at skubbe beslutningen om, hvordan vi afvikler vores arrangement.

Hold derfor øje med vores hjemmeside – her vil vi, når vi nærmer os datoen, melde ud om hvorvidt vi gennemfører arrangementet fysisk eller virtuelt – og alle de praktiske detaljer ved den valgte løsning.

Uagtet situationen, så er det en vigtig tid for dig som elev i 9. og 10. klasse. Du står over for at træffe et valg af ungdomsuddannelse. Uanset formen på 2021 udgaven af åbent hus vil vi stå til rådighed for dig, så du får det bedst mulige grundlag for at vælge din uddannelsesvej.

Mens vi ser tiden an, så kan du allerede nu læse mere om vores uddannelser: EUX Business, EUD Business og om studieretningerne på Køge Handelsgymnasium – følge os på instagram på profilen khsdk eller på skolens facebookside.

 

 

Nye tiltag fra uge 43

For at undgå nye hjemsendelser på grund af covid-19 vil der fra uge 43 blive iværksat nye tiltag.

Rart at vide for vores samarbejdspartnere

Fra uge 43 er der nye tiltag mod covid-19: Dette gælder for gæster på Køge Handelsskole

HHX og EUX Business hjemsendes

Vær bevidst om adfærd: Covid-19 respekterer ingen grænser og skelner ikke mellem skole- og fritid

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge