Spil med krog ud i virkeligheden


HHX

Når teori og praksis går hånd i hånd

Til det lokale erhvervsarrangement BusinessCombat mødtes erhvervsfolk med studerende på Køge Handelsgymnasium til en faglig dyst. 

Når teori og praksis går hånd i hånd


Til det lokale erhvervsarrangement BusinessCombat mødtes erhvervsfolk med studerende på Køge Handelsgymnasium til en faglig dyst. Her blev der konkurreret i at være bedst til at starte og drive et fiktivt firma.

Bag fænomenet og som teknisk arrangør af BusinessCombat står Keld Nørgaard fra Welcome Management, som har specialiseret sig i at udvikle en række professionelle virksomhedsspil til offline og online brug. Med BusinessCombat besøger Welcome Management ikke færre end 32 handelsskoler landet over hen i efteråret.  Torsdag den 18. september var turen kommet til Køge Handelsskole foranlediget og sponsoreret af Spar Nord i Køge og Addere Revision i Køge. Begge virksomheder havde inviteret samarbejdspartnere fra erhvervslivet med til en venskabelig dyst mod studerende på Køge Handelsgymnasiums 3m innovationsretning. 
Gennem BusinessCombat bliver teori fra de studerendes undervisning i virksomhed for første gang testet af i prakis om end det kun er et spil. De deltagende erhvervsfolk er med til at gøre oplevelsen endnu mere realistisk for de studerende – og er et interessant forum for alle partnere. Addere Revision og Spar Nord stillede hver med et hold og sammen med ledere og medarbejdere fra så mangfoldige virksomheder som Ergo Partner A/S, Addere Administration, Clever Living, OLC Holding A/S, Strandbygruppen, Interplan A/S (Vallensbæk), Ret & Råd, Hvid & Frit (Roskilde), Egon Olsen & Søn A/S, Dansk Bygningskontrol A/S og Advodan Køge. Holdene blev blandet som rene erhvervshold og hold af studerende under selve konkurrencen, som varede hele formiddagen og blev efterfulgt af fælles frokost og opsamling på spillet.

Translokation i en coronatid

Hele lørdag summede huset og omgivelserne af fejring af studenterne af 2020. Stort tillykke!

Elever får diplomer for deres produktudvikling

Nybagte studenter fra innovationsstudieretningen får overrakt et særligt diplom for KiMs-samarbejde

En ekstra appelsin i studenterhuen

Student 2020: Sydbank Rejselegat på 10.000 kroner gives i år til Casper Tougaard Toft fra 3u på HHX

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge