Målrettet matematik


HHX

Første mand til eksamen i GSK matematik C-B fik 12!

På Køge Handelsgymnasium er endnu et hold på GSK Matematik B kommet i mål. 

Første mand til eksamen i GSK matematik C-B fik 12!


På Køge Handelsgymnasium er endnu et hold på GSK Matematik B kommet i mål. Marcus Kølbjerg fra Køge var første mand over målstregen ved den mundtlige eksamen 11. december. Han fik 12 i emnet ”vækst og regression – eksponentiel funktion”.

Der kan være mange årsager til, at man vælger at tage fag på GSK. Da Marcus Kølbjerg blev matematisk student fra Køge Gymnasium i juni 2013 var karakteren i matematik ikke just prangende, og derfor besluttede Marcus Kølbjerg sig til at tage matematik supplering på GSK fra C til B-niveau. 
”Jeg er endnu ikke helt afklaret på hvilken vej, jeg vil – lige nu tænker jeg videnskab og en tur på DTU – eller psykologistudiet. Under alle omstændigheder vil jeg gerne have forbedret mit standpunkt i matematik,” siger Marcus Kølbjerg, som siden han blev student, har han haft forskellige job og arbejdet som frivillig. 
”Det har været en rigtig god oplevelse at tage matematik på GSK på Køge Handelsgymnasium,” siger Marcus Kølbjerg. ”Her er rart at være, god stemning og lækre lokaler – og mine kammerater på holdet, taler også rosende om skolens Cafe. Det er en flot skole,” siger han.

Lysten driver værket 
”Inden jeg begyndte, tænkte jeg, at jeg bare ville dukke op og gøre det, jeg skulle for at bestå, men det har i den grad vist sig meget positivt,” siger Marcus Kølbjerg. 
”Underviserne – Sven-Erik Halling og Rikke Haastrup – har været supergode til at undervise os og til at formidle vanskeligt stof. De er skarpe på, hvad vi skal op til eksamen i, men har fra tid til anden vist også flere aspekter på det udvidede stof uden for pensum, når de har fornemmet, vi har været modtagelige over for det. De har været gode til at tilpasse undervisningen, og de har vekslet godt mellem teori og praksis og blandt arbejdsformer,” siger Marcus Kølbjerg. 

”De forstår at undervise den blandede gruppe, som vi er. På GSK oplever man, at alle er meget målrettede – og undervisningen bliver derfor uhyre effektiv udnyttet. De har også stillet krav til os om, hvad vi skulle kunne – det synes jeg, har været godt. Personligt har jeg fået meget ud af at følge undervisningen på GSK. Jeg har undervejs fået flere 12-taller for min præstation, og det har givet motivation og lyst til at yde mere og lære mere,” siger Marcus Kølbjerg. 
”Jeg havde lave forventninger, da jeg startede på holdet, men jeg har følt mig inspireret af stedet, de dygtige lærere og den måde, de har lært os stoffet har fået mig til at arbejde mere og sigte efter de høje karakter,” siger Marcus Kølbjerg. 

”På Køge Handelsgymnasium har studenter fra hhx, stx, htx og hf de seneste par år kunne opgradere deres matematikniveau fra C til B på et intensivt kursus over en kortere periode. Fra foråret bliver det muligt at tage GSK Matematik B til A på Køge Handelsgymnasium – første hold fra 4. marts 2015 til 30. april 2015 med undervisning fra mandag til torsdag,” fortæller Palle Birch, uddannelseschef på Køge Handelsgymnasium, som også var med til fejringen, da Marcus Kølbjerg var til mundtlig eksamen. 
”GSK er en godt redskab til at hjælpe unge, der mangler et enkelt suppleringsfag for at kunne fuldende vejen til optagelse på en videregående uddannelse. Det er en nem og smidig måde for samfundet at sikre de unges vej til studier og karriere, som vi er glade for at kunne bidrage til her på Køge Handelsgymnasium,” siger Palle Birch.

Translokation i en coronatid

Hele lørdag summede huset og omgivelserne af fejring af studenterne af 2020. Stort tillykke!

Elever får diplomer for deres produktudvikling

Nybagte studenter fra innovationsstudieretningen får overrakt et særligt diplom for KiMs-samarbejde

En ekstra appelsin i studenterhuen

Student 2020: Sydbank Rejselegat på 10.000 kroner gives i år til Casper Tougaard Toft fra 3u på HHX

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge