Hvem er skolens største bezzerwizzer?


HHX

Sidste år – i februar 2018 – afholdt spilproducenten bag Bezzerwizzer for første gang en turnering på ungdomsuddannelser landet over. I år har Køge Handelsgymnasium også grebet muligheden og fem grupper deltog i den lokale version af turneringen fredag den 1. februar.

 

Fredag den 1. februar dannede lokale 201 rammen om Bezzerwizzer-turnering sideløbende med fredagscafe i KHS cafe for eleverne på Køge Handelsgymnasium. Hygge, dyst og paratviden var i fokus, men alligevel var det alvor, for skolens største Bezzerwizzer anno 2019 skulle findes! Underviserne Maria Matilde Jespersen, Nicoline Maibomm Nielsen og Simon Bang Mau, som er læreransvarlige i festudvalget er tovholdere på det lokale arrangement. Det var Patrick Fesner Buemann, Marcus Hedenskog Olsen og Oliver Egstrand fra 3j som løb med titlen i år. 

I invitationen til skolen fra initiativtagerne står der: ”I 2018 deltog et væld af quizglade elever fra STX, HHX og HTX i Danmarks første officielle Bezzerwizzer-turnering, og i 2019 gentager vi succesen. I uge 5 2019 opfordrer vi derfor elever fra landets ungdomsuddannelser til at arrangere en turnering på deres skole, og alle elever kan naturligvis deltage. Eleverne skal tilmelde sig i hold a 2-3 personer. Det tager ca. 2-3 timer at afholde en turnering, og turneringen skal afholdes i Bezzerwizzer-ugen mellem d. 28. januar og d. 1. februar 2019.”

Bag initiativet står Bezzervizzer, dagbladet Politiken, Danske gymnasieelevers sammenslutning, Erhvervsskolernes Elevorganisation og Landssammenslutningen af handelsskoleelever.

vindere af bezzerwizzer

 

Translokation på Køge Handelsgymnasium 2019

Køge Handelsgymnasium fejrede årets studenter med taler, beviser, legater, musik og SuperQuiz.

Når fjerne kyster bliver nære

Sydbank Rejselegat på 10.000 kroner gives i år til Mathias Ramsvig fra 3k på Køge Handelsgymnasium.

Første student på Køge Handelsgymnasium 2019

Første hue på Køge Handelsgymnasium: Aleksander Færgemann Sepp fra 3l sprang ud som første student

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge