Den amerikanske drøm


HHX

Sydbank Rejselegat 2015 gik til Emilie Würtz Jensen

Sydbank Rejselegat på 10.000 kroner gives i år til Emilie Würtz Jensen på Køge Handelsgymnasium. 

Sydbank Rejselegat 2015 gik til Emilie Würtz Jensen


Sydbank Rejselegat på 10.000 kroner gives i år til Emilie Würtz Jensen på Køge Handelsgymnasium. Primo august sætter hun kurs fra Solrød til Virginia i USA for at tilbringe et år ”the American way of life”.

For tredje år i træk overrækkes Sydbank Rejselegat på 10.000 kroner til en nybagt student på Køge Handelsgymnasium. Legatet gik denne gang til Emilie Würtz Jensen (3e), som just kort forinden var kommet ud fra eksamenslokalet fra eksamen i samtidshistorie med et 10-tal til fejring med familie og venner. Kl. 14 fik hun overrakt rejselegatet – og lille rejsekuffert – af Morten Damm, som er filialdirektør i Sydbank Køge Privat. Foruden familie og venner deltog også hhx uddannelseschef Palle Birch Christensen ved den festlig reception ved Videnstrappen på Køge Handelsskole.

Nysgerrig på USA
Emilie Würtz Jensen har de seneste tre år gået på Køge Handelsgymnasium på studieretningen International Business Studies (IBS), og det har udlagt en sti for hendes faglige interesser og personlige nysgerrighed. Hun rejser 3. august til USA for at tilbringe 13 måneder. Det første år tilbringer hun som au pair hos en familie i Virginia, samtidig med hun forbereder sig til videregående studier i Danmark. Drømmen er en handelsorienteret universitetsuddannelse på engelsk på CBS. Emilie Würtz Jensen vil nemlig gerne arbejde internationalt på sigt – og det skal året som au pair og handelsstudier på amerikansk college sætte skub i. 
Fra International Business Studies på Køge Handelsgymnasium vil hun trække på sin faglige bagage med blandt andet kulturforståelse. Ved at tilbringe et år hos en amerikansk familie og efterfølgende rejse rundt i det store land en måned vil hun få sat en virkelig dimension på undervisningens teori. 

”På Køge Handelsgymnasium – og Køge Handelsskole i det hele taget – har vi stort fokus på internationalisering og globalisering. Sydbanks Rejselegat på 10.000 kroner støtter os blot i vores ønske om at klæde vores studerende på til at begå sig på en globaliseret arbejdsplads, hvor det er et must at have færdighederne i orden. Sprog, forståelse og indsigt i kulturer er vigtige elementer at have med i bagagen.  Emilie Würtz Jensen får den med herfra, og den vil hun anvende i praksis på sin rejse i USA,” siger Hhx uddannelseschef, Palle Birch.

På besøg i fremtiden

Gymnasiematematik på Asgård Skole

Køge Handelsgymnasium og Asgård Skole har i september måned samarbejdet i faget matematik.

Årets første student på HHX

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge