Tag EUD og EUX Business GF1 i Greve


EUD Business

Sammen med EUC Sjælland og Roskilde Tekniske Skole byder Køge Handelsskole indenfor til infomøde om erhvervsuddannelser i Greve. Det sker lørdag den 25. januar 2020, kl. 10-14 på Rådhusholmen 3.

 

Siden 2018 har Køge Handelsskole udbudt GF1 på EUD Business og EUX Business i Greve. I år holder skolen åbent hus 25. januar med de to tekniske skoler, EUC Sjælland og Roskilde Tekniske Skole, som 16. januar åbner for deres første GF1 forløb i Greve.

”For at understøtte politikernes agenda om også at sikre faglærte til Danmarks velfærd og velstand på sigt vil vi fortsætte med vores bidrag til at sikre, at Greve får løftet andelen af faglærte med en erhvervsuddannelse. Det er baggrunden for vores engagement sammen med de to tekniske erhvervsskoler," siger Hans Severinsen, uddannelseschef på EUX & EUD Business, Køge Handelsskole.

Uddannelsesvej i Greve
Til det samlede åbent hus i Greve lørdag den 25. januar vil Køge Handelsskoles GF1 forløb på EUD Business og EUX Business være repræsenteret ved studievejleder og elever, og vi glæder os til at møde de unge og fortælle om mulighederne med en merkantil erhvervsuddannelse. Vi står til rådighed for at afklare et valg af ungdomsuddannelse og finde den rette uddannelsesvej for den enkelte,” siger Hans Severinsen.

 

 

Fejring på EUD Business 2020

Afgangseleverne på EUD Business på Køge Handelsskole blev inviteret til festlig afslutning på skolen

Første elev på EUD Business klar til elevplads

Mikkel Stokholm afsluttede som den første EUD Business - og er nu klar til elevplads hos Sanistål

Årets lokale læreplads: Dana-Tool A/S

Køge Handelsskole fejrede forleden Dana-Tool i Havdrup som årets vinder af den lokale konkurrence

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge