Smag på din omverden


EUD Business

Leonardo er vejen ud

At øve sprogkundskaber og være i praktik i tre uger er muligt for Køge Handelsskoles studerende og elever på ungdomsuddannelserne.

Leonardo er vejen ud


At øve sprogkundskaber og være i praktik i tre uger er muligt for Køge Handelsskoles studerende og elever på ungdomsuddannelserne.  Med midler fra EU-programmet Leonardo da Vinci kom 51 unge ud sidste år på ophold i Spanien, Malta, England og Tyskland. Med hjem i bagagen bringer de unge oplevelser, erfaringer, kontakter og sprogtræning fra den virkelige verden.  

PIU-koordinatorerne Inge Jakobsen og Malene Olsgaard på Køge Handelsgymnasium har tre år i træk sendt studerende fra Køge Handelsgymnasium og elever fra Køge Handelsskoles merkantil hg-afdeling af sted til virksomhedspraktik og sprogskole i tre uger. 
”Som PIU-koordinatorer får vi unge af sted i praktik i udlandet efter eksamensbeviset fra hhx eller det merkantile grundforløb er i hus, men med midlerne fra Leonardo da Vinci-programmet ”Leonardo VET” kan vi sende vores unge på ungdomsuddannelserne af sted på korte ophold,” fortæller Inge Jakobsen. 
”I 2013 har vi sendt 51 elever og studerende af sted til praktikophold i Spanien, Malta, England og Tyskland – og de kom hjem styrket over at have klaret tre ugers intensiv sprogtræning, erhvervet joberfaring, oplevelser og nye bekendtskaber – som for mange giver smag for flere udfordringer i udlandet efter endt uddannelse,” fortæller Malene Olsgaard.

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Zoom ind på job- og karrieredag

Job- og karrieredag er netop afholdt for alle skolens merkantile elever virtuelt på Zoom

Elever fejret ved virtuel translokation

Et nyt hold elever har netop afsluttet deres grundforløb på EUD Business og blev fejret virtuelt

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge