Sig hej til din iLærer


EUD Business

At undervise med digitalt udstyr kræver mere end blot at sætte strøm på i undervisningen. Det kræver viden, indsigt og værktøjer at planlægge og gennemføre undervisning. Det er underviserne på Køge Handelsskoles EUX & EUD Business nu klar til efter gennemført diplommodul på Metropol.

 

Digital lærerteam på EUX & EUD

Undervisning bliver ikke digital bare ved at lægge læringsmaterialer ud på digitale platforme. Der skal mere til. Det er baggrunden for, at den daglige ledelse på EUX & EUD Business, uddannelseschef Hans Severinsen og uddannelsesleder Stina Grube, for mere end et år siden besluttede sig for at sende hele lærerteamet på skolebænken for at blive skarpe på digital dannelse og undervisning. Kort før påske fejrede afdelingen sig selv og hinanden over, at alle 21 undervisere fra EUX & EUD Business netop havde gennemført diplommodul i "Digitale teknologier i de erhvervsrettede uddannelser". Uddannelsen har givet 10 ECTS points til hver, og alle har bestået med flotte karakterer ved eksamen i december 2016.

Hør hvad jeg kan
Nu er beviserne uddelt, og de stolte undervisere udnyttede den festlige stund før påske til at vidensdele deres projektopgaver med hinanden og med ledelsen på en fælles udviklingsdag. Det er et stærkt afsæt for den kommende digitaliseringsproces, som vi har sat i gang på afdelingen, siger Hans Severinsen. Emnerne spændte vidt fra konkrete undervisningslektioner med brug af Todays Meet, Word Press, Pad let over Flipped learning og Blended learning til brugen af et nyt learning management system baseret på Office 365 med brug af Class Notebook, One Note, Sway, Yammer m.fl. Allerede nu har og er underviserne i gang med at implementere den nye læring i deres undervisning til gavn for eleverne, som til stadighed rammer et arbejdsmarked i hastig udvikling indenfor digitale teknologier og redskaber. Vi er simpelthen klar til at uddanne de unge mennesker til en digital fremtid, slutter Hans Severinsen.

 

 

Tag EUD og EUX Business GF1 i Greve

Sammen med EUC Sjælland og Roskilde Tekniske Skole byder Køge Handelsskole indenfor til infomøde

Årets lokale læreplads: Dana-Tool A/S

Køge Handelsskole fejrede forleden Dana-Tool i Havdrup som årets vinder af den lokale konkurrence

Næste stop er lærepladser

Stort tillykke til afgangseleverne, der just har afsluttet GF2 på EUD Business

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge