Sæson for matchmaking


EUD Business

Køge Handelsskole giver gerne virksomheder en hånd med at finde elever og bistå med det praktiske omkring lærepladser. Køge Handelsskoles praktikpladskonsulent Michala Duvier havde besøg af Kai og Betina Schnipper, som til 1. september åbner to butikker Strædet i den nye bydel ved Køge station.

 

Kai og Betina Schnipper åbner i Strædet

”Netop nu er afgangseleverne på EUX & EUD Business i fuld sving med deres afsluttende prøver hos os – og samtidig skal de have skruen i vandet, hvis de vi vil i gang med en læreplads til august og september,” fortæller Michala Duvier.
”Vi havde fornylig besøg af Kai og Betina Schnipper. De ejer flere forskellige tøjbutikker i Nykøbing, Frederikssund og København – fx tøjbutikkerne Wagner, Tøjeksperten, My Apartment, Q-shop og Sisters Point fordelt på 12 adresser rundt om på Sjælland. De står over for at åbne to spritnye butikker i Strædet i den nye bydel ved Køge station pr. 1. september. De åbner en Wagner henvendt til mænd og en My Apartment til kvinder i alle aldre. De tog kontakt til os for at få arrangeret en match making, så vi kunne bidrage til at udvælge de helt rigtige elever til dem,” fortæller Michala Duvier. 

Match mellem mennesker

”Vi havde fundet en række elever, der netop nu var på udkig efter elevplads i detail. Kai og Betina Schnipper kom til Køge Handelsskole og mødte de interesserede elever til individuelle samtale. I første omgang gjaldt det at få besat de to ledige stillinger i deres nye tøjbutikker i Køge – og så havde de også en tredje åbning til deres butik i Fields, hvis de mødte den rette kandidat. De har just meldt tilbage at de ansætter tre af vores elever, så nu er vi i gang med at få de formelle ting på plads,” siger Michala Duvier. 

”Det har været et meget fint forløb, vi har fået arrangeret i samarbejde med Køge Handelsskole. Ved at få arrangeret en match making, har vi haft fokus på vores mål at finde nye elever og ikke haft brug for at gå bredt ud. Vi har haft et godt samarbejde med skolen, som har lavet forarbejdet i at udvælge de rette elever samt hjælper med uddannelsesaftaler, nu hvor vi har fundet de tre kandidater, vi vil ansætte,” siger Kai Schnipper.

 

 

Årets Lokale Læreplads 2021

Irma Køge blev i går hyldet som Årets Lokale Læreplads 2021

Første EUD-elev på Køge Handelsskole

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge