Med merkantilt tilsnit


EUD Business

Translokation for Merkantil HG Student-holdet

Eleverne på Merkantil HG Student kunne fredag den 23. maj fejre afslutningen på deres merkantile grundforløb på Køge Handelsskole ved en festlig translokation.

Translokation for Merkantil HG Student-holdet


Eleverne på Merkantil HG Student kunne fredag den 23. maj fejre afslutningen på deres merkantile grundforløb på Køge Handelsskole ved en festlig translokation.

Sammen med særlige indbudte gæster kunne holdet af elever på merkantil hg student fejre at eksamensbeviset var i hus. Translokationen bød på et let traktement, inden merkantil uddannelseschef Hans Severinsen holdt tale og ønskede holdet tillykke med det merkantile grundforløb. Holdet tæller Charlotte Engmark, Jonas Hintz, Nikolaj Hvidberg, Mark Hvidtfeldt, Line Bjørnlund Jensen, Mia Jensen, Annette Karrebæk, Kamilla Keis, Katja Nielsen, Randi Nielsen, Karoline Oettinger, Caja Petersen, Pia Sahlberg, Nanna Skaaning, Cecilie Vejen og Stina Wahlgreen o spænder aldersmæssigt fra 19 til 45 år.  Hans Severinsen roste holdet for at være imødekommende og interesserede. På tolv hårde uger har de fået merkantil grunduddannelse i hus og fik ved translokationen papir på nye kompetencer, som de hver især har opnået i de nye merkantile fag Erhvervsøkonomi, IT og Salg & Service. Holdet har klaret det godt ved eksamensbordet – og langt de fleste i den høje ende af skalaen.

Alle døre er åbnet 
Hans Severinsen havde haft en føler ude på holdet og fundet ud af, at seks elever havde fået praktikpladser, en ville læse videre og en skulle være au pair. Han præsenterede muligheden for at eleverne kunne søge hjælp fra skolens praktikpladskonsulenter og studievejledere – og evt. komme godt i gang med skolepraktik i kontoruddannelsen i skolens regi nemlig PraktikCentret, som har til huse i både Køge og Valby.    

Til slut lykønskede han holdet og sagde: ”Husk på at karrierevejen ikke er lineær, den er krøllet og uforudsigelig. I kan læse videre, I kan få et job, I kan rejse ud i verden – I kan gøre alverdens ting. Men vær opsøgende, åben og aktiv – og se hvad der sker. Tro på jer selv, vis initiativ, søg udfordringer og få livserfaring. Rigtig hjerteligt tillykke.” Efterfølgende bød programmet først på et par quiz, som underviser Kenneth Guldager Hansen var tovholder på samt overrækkelse af eksamensbeviser.

Årets Lokale Læreplads 2021

Irma Køge blev i går hyldet som Årets Lokale Læreplads 2021

Første EUD-elev på Køge Handelsskole

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge