Mathias cand.selv nu


EUD Business

Få værktøjer til at blive selvstændig

Til daglig passer Mathias Rahbæk både sin skolegang på merkantil hg på Køge Handelsskole og sine online forretninger som selvstændig. 

Få værktøjer til at blive selvstændig


Til daglig passer Mathias Rahbæk både sin skolegang på merkantil hg på Køge Handelsskole og sine online forretninger som selvstændig. Han trækker teori ud fra undervisningen og afprøver den i praksis i sin egen virksomhed nemlif.dk og i sit partnerskab i games2you.dk. 
”Jeg går på første år af min uddannelse og har valgt merkantil hg for at få fag som erhvervsøkonomi, salg & service og iværksætteri,” fortæller Mathias Rahbæk. ”Det var de nye fag, der tiltrak mig. Mine lærere er dygtige til at formidle teori og teknikker – og jeg lærer meget af at afprøve det i praksis. Jeg gad egentlig ikke skole, men her har jeg fundet min rette hylde. Jeg klarer mig godt, og undervisningen har givet mig mod på at kaste mig ud i at prøve selv.”

Unik mulighed 
Mathias Rahbæk har været tilknyttet Talentvejen, som Køge Handelsskole deltager i sammen med handelsskoler og tekniske skoler rundt om i landet. Projektet vil gøre noget særligt for talentfulde elever, som er blevet spottet ud til projektet.  På Talentvejen møder eleverne opgaver i ægte virksomheder og møder rigtige kunder. Mathias Rahbæk drømmer om at blive uddannet sælger, når han er færdig med sin merkantil hg – og på Talentvejen har han allerede fået sporet sig ind på den perfekte læreplads – nemlig Elgiganten, hvor han sammen med tre andre elever har været ude i. Sideløbende vil han passe og udvide sine virksomheder. Næste skud på stammen bliver B2B-konceptet nemdrop.dk, som vil tilbyde andre online firmaer lagerplads og forsendelse til kunder – et tiltag, som også skal hjælpe andre iværksættere.

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Zoom ind på job- og karrieredag

Job- og karrieredag er netop afholdt for alle skolens merkantile elever virtuelt på Zoom

Elever fejret ved virtuel translokation

Et nyt hold elever har netop afsluttet deres grundforløb på EUD Business og blev fejret virtuelt

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge