Magnus, musik og mennesker


EUD Business

Første elev på merkantil ung klar - alt inklusiv!

Magnus Mandahl Christiansen fra Køge blev årets første elev på grundforløbet på Køge Handelsskoles Merkantil Ungdom. 

Første elev på merkantil ung klar - alt inklusiv!


Magnus Mandahl Christiansen fra Køge blev årets første elev på grundforløbet på Køge Handelsskoles Merkantil Ungdom.  Han har de seneste to år gået på Køge Handelsskoles Merkantil HG Ungdom, og torsdag den 18. juni satte han punktum for sin merkantile grunduddannelse, da han kommer op i sidste fag, dansk. Lærepladsen er allerede i hus – nemlig hos Fona i Køge, hvor han de seneste tre måneder har haft arbejde. 
”Jeg har været rigtig glad for at gå på Køge Handelsskoles merkantile grunduddannelse. Det var det helt rigtige fra dag 1. Jeg kan godt lide tilgangen til arbejdet og arbejdsformen på stedet. Særligt projektformen har passet mig godt, og det er også den tilgang, jeg vil have til opgaverne på arbejdsmarkedet – og her har været rig lejlighed til at udfolde teori i praktiks,” siger Magnus Mandahl Christiansen, som lige efter eksamen blev fejret af forældre og venner.

Mange jern i ilden
”Jeg er gadgetnørd og laver musik under kunstnernavnet DIFF, så det passer mig rigtig godt med lærepladsen i Fona. Jeg har to drømme for fremtiden – enten kunne jeg godt tænke mig at blive selvstændig eller arbejde i DR byen, men ligegyldig, hvilken vej det bliver, arbejder jeg målrettet med mine ting. Jeg kan godt lide kontakten til andre mennesker, og jeg kan godt lide netværkstilgangen, hvor vi alle beriger hinanden med viden, kontakter – og anerkender hinanden for det, vi laver og hvem, vi er. Detail og handel er en perfekt branche at starte op i, hvis man som mig gerne vil mennesker,” siger Magnus Mandahl Christiansen.

”Jeg har haft travlt de seneste år. Jeg har passet uddannelse, haft min musik, venner, kæreste og familie. Og derudover har jeg arbejdet, særligt for at komme ud og være sammen med mennesker, jeg kan lide.  Jeg startede tidligt – først med rengøring og opvasker, men blev efter et år tjener på Il Gallo i Brogade i Køge. Jeg er souschef der, men har været nødt til at drosle lidt ned, for at færdiggøre uddannelse og gøre plads til musik og de nærmeste omkring mig.  Men jeg kommer tilbage så tit jeg kan – minimum en gang om ugen, for det er jo min familie,” smiler Magnus Mandahl Christiansen, som også den 18. juni er en travl herre – for et kryds skal sættes – til Magnus Mandahl Christiansens debut som vælger til Folketingsvalget.

Årets Lokale Læreplads 2021

Irma Køge blev i går hyldet som Årets Lokale Læreplads 2021

Første EUD-elev på Køge Handelsskole

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge