KHS i nyt asiatisk samarbejde


EUD Business

Aftale i hus med Payap Technological & Business College

Køge Handelsskole har i mange år haft forskellige internationale samarbejdspartenere. 

Aftale i hus med Payap Technological & Business College


Køge Handelsskole har i mange år haft forskellige internationale samarbejdspartenere. Senest er et nyt samarbejde indgået med skole i Thailand for at give merkantile elever nye uddannelses- og karrieremuligheder indenfor turisme. 
Underviser Anny Hansen og merkantil uddannelseschef Hans Severinsen er for nylig kommet hjem fra et storslået besøg hos en kommende samarbejdspartner i Chiang Mai i Thailand. Formålet med turen var at sikre nye muligheder for at udvikle undervisningen og give eleverne mod på de mange muligheder, der ligger og venter ude i verden efter en merkantil erhvervsuddannelse.
”Besøget på den privatejede erhvervsskole, Payap Technological & Business College, var storslået anlagt, og vi oplevede en meget moderne skole, der bl.a. var langt fremme på it-siden. Vi deltog i en højtidelig dimissionsceremoni, hvor vi var æresgæster,” fortæller Hans Severinsen.

Udveksling af viden
”Ledelsen på Payap Technological & Business College er meget interesserede i at udvikle deres internationale kompetencer og i særdelshed inden for turisme, som udgør en væsentlig del af landets og byens økonomi,” fortæller Hans Severinsen. 
”På Køge Handelsskole kan vi bidrage med kompetencer inden for salg og service, og vores elever vil til gengæld kunne få glæde af at lære om turisme af elever og lærere fra Chiang Mai. Vi har derfor ved en ceremoni underskrevet en samarbejdsaftale, hvor fem-syv elever fra Thailand kommer til Køge Handelsskole i tre til fire uger i til september, mens vi sender et tilsvarende antal elever fra Køge Handelsskole til Chiang Mai tre uger i februar og marts måned til næste år,” siger Hans Severinsen og fortsætter: ”Herefter vil vi evaluere vores samarbejde, og hvis alt er gået vel, fortsætter vi det. Lige nu arbejder vi på at komme godt fra start med at få elevernes pensum til at nærme sig hinanden, så det læringsmæssigt og kulturmæssigt bliver anvendeligt og sikrer gode oplevelser for eleverne i projektet”.

Første EUD-elev på Køge Handelsskole

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Zoom ind på job- og karrieredag

Job- og karrieredag er netop afholdt for alle skolens merkantile elever virtuelt på Zoom

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge