Julemanden bor i Hillerød?


EUD Business

Sidste skoledag på merkantil hg ung

På Køge Handelsskoles Merkantil HG ung afdeling bød skemaet på spas, gøgl og latter fredag den 23. maj.

Sidste skoledag på merkantil hg ung


På Køge Handelsskoles Merkantil HG ung afdeling bød skemaet på spas, gøgl og latter fredag den 23. maj. Her fik afgangseleverne markerede deres sidste skoledag med morgenmad, musik og improteater.

Det var tydeligvis en særlig fredag - vejret uden for var lunt sommervejr, men indenfor i fællesrummet på merkantil ungdom på Køge Handelsskole var alle samlet for at markere sidste skoledag.  For 70 afgangselever var det sidste skoledag inden eksamenstiden sætter ind og sætter punktum for skoleperioden. Når eksamen er i hus venter dem velfortjent sommerferie, opstart på læreplads eller intensiveret jagt på praktikplads.

Festligt for alle 
Dagens arrangement bød på musikalsk underholdning ved Jimmi Koldenborg, som fik musikrepertoiret til at spænde vidt fra ABBA-popnumre til Teddy Edelmanns Himmelhunden. 
Efter en lille pause gik improteatergruppen LAMA på. Med indspark fra publikum fik de fortalt skæve historier om solbær og trolden Brian, om Filips liv før og efter botanikeksamen – og ministykket om undulaten, der blev væk og fundet igen af Tosse-Karsten – en historie, der afsluttede med replikken ”Julemanden bor i Hillerød” – og som de tre skuespillere måtte gennemspille ad tre omgange i tre forskellige musikgenrer. Publikummet på merkantil ung bestemte selv – og undulaten og Tosse-Karsten blev kørt igennem jukeboksen i genrerne blues, jazz og opera.

Årets Lokale Læreplads 2021

Irma Køge blev i går hyldet som Årets Lokale Læreplads 2021

Første EUD-elev på Køge Handelsskole

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge