Første EUD-elev på Køge Handelsskole


EUD Business

På EUD Business på Køge Handelsskole var Jacquelina Valentina Celebor den første elev, der kunne afslutte eksamensrækken på EUD Business. 1. juli begynder hun på sin nye elevplads hos Synoptik.

Første EUD-elev på Køge Handelsskole

Jacquelina er en ambitiøs ung kvinde, med ben i næsen. Hun afslutter sin tid på EUD-Business på Køge Handelsskole som 16-årig og er færdiguddannet salgsassistent som 18-årig. Verden venter.

"Jeg har altid vidst, jeg ville tidlig ud i erhvervslivet. Jeg har nogle klare mål i livet, og ville gerne rigtig i gang med det samme. Og det er superlækkert at få en uddannelse, imens man tjener penge", siger Jacquelina.

Jacquelina forfølger sin drøm.
Når hun er færdig med sin elevtid hos Synoptik, overvejer hun en mere kreativ vej som dekoratør eller en fremtid i Lufthavnen som trafikassistent.

"Det gode er, at du får en grunduddannelse på 1 år, og så ligger verden ellers åben. Det er kun ens egne ambitioner, der sætter grænsen, der er seriøst rigtig mange muligheder for at læse videre og tage sin uddannelse i alle mulige retninger," fastslår Jacquelina.

Jacquelina fortsætter:

"Jeg kan helt klart anbefale andre at se mod erhvervsuddannelserne. Vi bliver hurtigt en del af den virkelige verden og der er brug for os derude, så jobmulighederne er gode".

Tæt på virkeligheden
Det har på nogle punkter været et hårdt år på EUD-Business:

"Man kommer ikke sovende til en erhvervsuddannelse, det er vildt krævende. Men samtidig sjovt".

Jacquelina har været særligt glad for fagene afsætning og virksomhedsøkonomi. Hendes afsluttende eksamen var et forsvar af en hovedopgave, hvor hun dykkede dybere ned i McDonald’s forretningsmodel og regnskaber.

"Matematik var ikke mit yndlingsfag i folkeskolen, men her er det bare anderledes fordi jeg arbejder med fagene på en anden måde, og kan se, hvad jeg konkret kan bruge det til – så bliver det fedt", siger Jacquelina.

Drømmer du også om en fremtid med handel og business?

Årets Lokale Læreplads 2021

Irma Køge blev i går hyldet som Årets Lokale Læreplads 2021

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Zoom ind på job- og karrieredag

Job- og karrieredag er netop afholdt for alle skolens merkantile elever virtuelt på Zoom

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge