Don’t f*** it up!!


EUD Business

Temadag om sundhed, alkohol og sex på Merkantil HG ung

Eleverne på Merkantil HG ung og Stærk fra Start havde torsdag den 24. marts fælles temadag om sex, alkohol og festkultur.

Temadag om sundhed, alkohol og sex på Merkantil HG ung


Eleverne på Merkantil HG ung og Stærk fra Start havde torsdag den 24. marts fælles temadag om sex, alkohol og festkultur. Eleverne var delt op på to lokationer på skolen – lokale 201 og auditorium – og mødte på skift Jesper Ostersen og Emil Knudsen fra organisationen Sex og Sundhed.

Emil Knudsen kom med en engageret peptalk om pubertet, porno, sex, seksualitet, sexsygdomme, sikker sex, prævention, kærester, kærlighed & første gang - næste gang, samt retten til at beskytte sig selv - og pligten til at beskytte sin partner... Efter foredraget stod han klar til individuel rådgivning og solgte kondomer i medbragt mini-condomeri. Jesper Ostersen gav et foredrag om alkohol, festkultur og det gode ungdomsliv – og understregede vigtigheden af at være en god ven – selv når alkoholen går ind og fornuften som bekendt har tendens til at gå ud. Jesper Ostersen præsenterede faktuel viden og forskellige dilemmaer over temaet muligheder for at styre forbruget.

Elever lærer af virtuelt virksomhedssamarbejde

I en uge har elever arbejdet med en udfordring i produktionsgangen hos virksomheden Schoeller Plast

Zoom ind på job- og karrieredag

Job- og karrieredag er netop afholdt for alle skolens merkantile elever virtuelt på Zoom

Elever fejret ved virtuel translokation

Et nyt hold elever har netop afsluttet deres grundforløb på EUD Business og blev fejret virtuelt

Nyhedskategorier

Køge Handelsskole

EUD Business

EUX Business

EUV Business

EUD Student

HHX

Kursuscenter

Adgangsgivende forløb

Campus Køge