Værkstedssalg og Driftoptimering

HVORFOR VÆLGE VÆRKSTEDSSALG OG DRIFTOPTIMERING?
Serviceværksteder og mindre bilforhandlere med eget værksted, der ikke er tilknyttet en stor importør, har i dag ikke mange muligheder for at følge med den seneste udvikling, da uddannelsestilbud til frie værksteder er utilstrækkelig. Eftermarkedet i Danmark har aldrig været under større pres end nu, og derfor er kravet til uddannelse også større. Forbrugernes forventninger, når de kommer til en forhandler eller et værksted er blevet større med tiden og den teknologiske udvikling går stærkt. Det kræver viden og indsigt at kunne imødekomme forbrugernes behov. Det kræver samme indsigt at kunne målsætte virksomheden, motivere og inddrage medarbejdere i målsætningen, samt kommunikere internt og eksternt i virksomheden.

HVEM HENVENDER FORLØBET SIG TIL?
Denne arbejdsmarkedsuddannelse retter sig mod medarbejdere og ledere (både ufaglærte og faglærte), som er beskæftiget med service og kundebetjening inden for autoværksteder og automobilforhandlere.

Uddannelsen henvender sig til alle niveauer, da du vil opnå generel viden om den samlede værdi for virksomheden. Begreber og modeller kan anvendes i salgsleddet såvel som i eftermarkedet.

UNDERVISNINGSFORM
Uddannelsen er praksisorienteret og bygger på et procesorienteret læringsforløb, der veksler mellem, teorioplæg, gruppearbejde, refleksion, debat og individuel personlig udvikling. Vi tager udgangspunkt i deltagernes hverdag og de udfordringer man oplever i sin dagligdag som leder eller medarbejder og de deraf følgende udviklingsområder.

Hvert modul afsluttes med en mindre prøve bestående af multiple choice spørgsmål. Der kan søges støtte til ordblinde. Al undervisning foregår på dansk.

Hvert modul afvikles med ca. 3 ugers mellemrum.

Startdato

10-05-2021

Slutdato

23-06-2021

Varighed
8 dage

Undervisningstidspunkt
Kl. 8.30 - 15.54


Antal deltagere
Min. 16 deltagere


Kviknummer
259401amuauto1921


Adgangskrav
Ingen


Samlet kursuspris
For AMU-målgruppen kr. 1.520,- kr. For deltagere med en uddannelse højere end erhvervsuddannelsesniveau kr. 4.582,-


Tilmeldingsfrist
26-04-2021

Undervisningsadresse
Kursuscentret KHS
Køge Handelsskole
Campusbuen 21
4600 Køge

Download folder (pdf):

Generelt om AMU-kurser

Læs mere om AMU-kurser på Køge Handelsskole