Læringscenter (IT)

Forløb for både beskæftigede og ledige. Dette kører som garantiforløb.

Kunne du tænke dig at fordybe dig og få et generelt kendskab til IT samt lære alle de smarte funktioner i Microsoft Office pakken og Microsoft 365. Så er vores Læringscenter lige noget for dig.

Læringscentret er workshop undervisning, hvor du får tid og mulighed for at fordybe dig i lige netop de funktioner på computeren og dens programmer som er vigtige for dig. Du har samtidig mulighed for at få god sparring og hjælp fra en erfaren underviser.

Derudover vil der være mulighed for at netværke med andre ledige og medarbejdere fra Køge og oplandet, samt for at få karrierevejledning og inspiration til din jobsøgning.

Du kan vælge at arbejde med formelle kursusmaterialer og opgaver, men du er også meget velkommen til at medbringe praktiske opgaver fra din arbejdsfunktion som udgangspunkt for din læring.

I Læringscentret arbejdes med mange typer af brugerprogrammer (Microsoft Office 2013/2016 samt Mircosoft 365 – inklusive Microsoft Teams og OneNote), på alle niveauer fra begynder- til avanceret superbrugerniveau.

Kurser for alle – forskellig tilmelding
Beskæftigede tilmelder sig via portalen www.efteruddannelse.dk

Er du ledig med ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du kontakte os for at få tilsendt en tilmeldingsblanket AR237, samt eventuel vejledning til hvilke moduler, der vil matche dine behov.

Ledige på jobplan el.lign. tilmeldes af jobcenter, men vi hjælper gerne med vejledning til at sammensætte forløb.

Fag markeret med *stjerne er ikke en del af den landsdækkende positivliste.

 

Startdato

14-09-2020

Slutdato

08-12-2020

Varighed
Løbende optag. Mandag og tirsdag i alle uger (uge 42 undtaget). Forslag til pakker: "Basal IT 13 dage" eller "Udvidet IT 17 dage". Det er også muligt at tage kurser enkeltvis.

Undervisningstidspunkt
Alle dage fra kl. 8.30 – 15.54


Antal deltagere
16


Kviknummer
259401amuitc0220


Adgangskrav
Ingen


Samlet kursuspris
AMU-målgruppe: Basal IT for kr. 2.320,- Udvidet IT kr. 3.072,- For deltagere med videregående uddannelse samt for deltagere tilmeldt gennem Jobcenter/A-kasse (Kommune/Jobcenter betaler), Basal IT kr. 8.121,95 og Udvidet IT kr. 11.062,40. Det er også muligt at tage kurser enkeltvis.


Tilmeldingsfrist
01-12-2020

6 ugers jobrettet uddannelse pr. 1. marts 2017 (KLIK HER for at læse hele bekendtgørelsen om 6 ugers jobrettet uddannelse for forsikrede ledige - retsinformation.dk)

6 ugers jobrettet uddannelse er for ledige, som enten er

  • ufaglærte,
  • faglærte,
  • eller har en kort videregående uddannelse, og samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse kan tidligst påbegyndes efter 5 ugers sammenlagt ledighed og skal være afsluttet inden for de første 9 måneders sammenlagt ledighed for personer, der er fyldt 25 år, og inden for de første 6 måneders sammenlagt ledighed for personer, der ikke er fyldt 25 år

Hvilke kurser/uddannelser må du deltage på - Positivlisten 
Beskæftigelsesministeriet har udarbejdet en positivliste med kurser og uddannelser, der kan vælges imellem, når man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Kurserne er inddelt i forskellige erhvervsgrupper.

Som ledig i målgruppen for jobrettet uddannelse kan man uanset uddannelsesniveau frit vælge fra positivlisten, hvilke kurser man ønsker at deltage i. Når man har fået godkendt et kursus, har man samtidig foretaget et valg af erhvervsgruppe, som man derefter er bundet af. Man kan derfor efter sit valg alene ansøge om kurser inden for denne erhvervsgruppe.

På Kursuscentret vil det fremgå af det enkelte AMU-forløb, om det er med på positivlisten.

Tilmelding
Tilmelding til jobrettet uddannelse foregår ved at udfylde blanket AR237 sammen med den skole, der afholder det kursus, du ønsker at deltage på. Kontakt en af kursussekretærerne og få tilsendt en blanket der gælder for netop det kursus, du ønsker at deltage på.

Blanketten SKAL udfyldes af både ansøger og uddannelsessted INDEN den sendes til ansøgers A-kasse.

Er du i tvivl om tilmelding?
Ring eller skriv til en af kursussekretærerne


Ledig på jobplan eller lignende

Hvis du er:

  • I aktivering
  • Revalidend
  • Flexjobvisiteret
  • Kontanthjælpsmodtager

 - skal du tale med dit JOBCENTER, som så vil stå for tilmeldingen. 

Medbring evt. et print af kursusbeskrivelsen til dit jobcenter. 

Er du i tvivl om tilmelding?

Så ring eller skriv til en af kursussekretærerne.


Undervisningssted

Kursuscentret KHS
Køge Handelsskole
Campusbuen 21
4600 Køge

 

VEU-godtgørelse
Til denne uddannelse kan der søges VEU-godtgørelse, til enten kursist eller virksomhed. Det betyder at enten kursist eller virksomhed, i 2020 kan få 881,00 kr. pr. dag retur i VEU-godtgørelse, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Se mere her på Undervisningsministeriets hjemmeside.

VEU-godtgørelse søges elektronisk samtidig med tilmeldingen via www.efteruddannelse.dk

Generelt om AMU-kurser

Læs mere om AMU-kurser på Køge Handelsskole