Grafisk grundkursus i Photoshop, Indesign og WordPress

Bliv introduceret til de grafiske programmer Photoshop, Indesign og Wordpress. Kernen i en visuels arbejde. Både på papir, pdf og skærm.

Er du kontoruddannet og vil opgradere, er denne kursusrække perfekt. Er du grafisk uddannet og vil opdateres på nyeste software, kan disse kurser hjælpe dig i gang igen.

Kursusforløbet er for alle, der ønsker at blive skarpere på grafisk design. Forløbet er bygget op omkring 6 AMU-fag, der desuden alle er med på den landsdækkende positivliste for ledige med ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Alle kurserne er med i følgende erhvervsgrupper:

 • Kontor, administration, regnskab og finans
 • Ledelse
 • Medie, kultur, turisme, idræt og underholdning
 • Salg, indkøb og markedsføring

Efter 10 dages undervisning kan du levere gode grafiske produkter til virksomheden, som du typisk ville kæmpe med i Office pakken med et mange gange fattigt resultat. Nu kan du med få kneb lave gedigne løsninger med de grafiske programmer.

Fremmøde
Dette kursusforløb varer 10 dage og afholdes med fremmøde på Kursuscentret KHS i Køge kun 30 minutter fra København. Underviser Bo Sørensen arbejder som grafisk designer med programmerne hver dag og kan fortælle om de nyeste programmer og tricks.

Bevis
Hvert AMU-modul afsluttes med en mindre prøve og kompetencegivende bevis udstedes ved bestået prøve.

Startdato

25-08-2021

Slutdato

13-09-2021

Varighed
10 dage, hvis hele forløbet følges. I princippet kan man plukke i fagene, men det anbefales at tage forløbet samlet. Kontakt kursussekretæren, hvis du kun ønsker enkelte fag.

Undervisningstidspunkt
Alle dage fra kl. 8.30 – 15.54


Antal deltagere
16


Kviknummer
259401amugraf3421


Adgangskrav
Minimum almindeligt kendskab til brug af computer


Samlet kursuspris
For AMU-målgruppen, kr. 1.644,- (for alle 10 dage) - For deltagere med videregående uddannelse samt for deltagere tilmeldt gennem Jobcenter/A-kasse (Kommune/Jobcenter betaler), kr. 6.401,25 (for alle 10 dage)


Tilmeldingsfrist
11-08-2021

6 ugers jobrettet uddannelse pr. 1. marts 2017 (KLIK HER for at læse hele bekendtgørelsen om 6 ugers jobrettet uddannelse for forsikrede ledige - retsinformation.dk)

6 ugers jobrettet uddannelse er for ledige, som enten er

 • ufaglærte,
 • faglærte,
 • eller har en kort videregående uddannelse, og samtidig har en erhvervsfaglig uddannelse

6 ugers jobrettet uddannelse kan tidligst påbegyndes efter 5 ugers sammenlagt ledighed og skal være afsluttet inden for de første 9 måneders sammenlagt ledighed for personer, der er fyldt 25 år, og inden for de første 6 måneders sammenlagt ledighed for personer, der ikke er fyldt 25 år

Hvilke kurser/uddannelser må du deltage på - Positivlisten 
Beskæftigelsesministeriet har udarbejdet en positivliste med kurser og uddannelser, der kan vælges imellem, når man har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse. Kurserne er inddelt i forskellige erhvervsgrupper.

Som ledig i målgruppen for jobrettet uddannelse kan man uanset uddannelsesniveau frit vælge fra positivlisten, hvilke kurser man ønsker at deltage i. Når man har fået godkendt et kursus, har man samtidig foretaget et valg af erhvervsgruppe, som man derefter er bundet af. Man kan derfor efter sit valg alene ansøge om kurser inden for denne erhvervsgruppe.

På Kursuscentret vil det fremgå af det enkelte AMU-forløb, om det er med på positivlisten.

Tilmelding
Tilmelding til jobrettet uddannelse foregår ved at udfylde blanket AR237 sammen med den skole, der afholder det kursus, du ønsker at deltage på. Kontakt en af kursussekretærerne og få tilsendt en blanket der gælder for netop det kursus, du ønsker at deltage på.

Blanketten SKAL udfyldes af både ansøger og uddannelsessted INDEN den sendes til ansøgers A-kasse.

Er du i tvivl om tilmelding?
Ring eller skriv til en af kursussekretærerne


Hent forudfyldt AR237 for hele forløbet - Klik her (pdf)

Ledig på jobplan eller lignende

Hvis du er:

 • I aktivering
 • Revalidend
 • Flexjobvisiteret
 • Kontanthjælpsmodtager

 - skal du tale med dit JOBCENTER, som så vil stå for tilmeldingen. 

Medbring evt. et print af kursusbeskrivelsen til dit jobcenter. 

Er du i tvivl om tilmelding?

Så ring eller skriv til en af kursussekretærerne.


Undervisningssted

Kursuscentret KHS
Køge Handelsskole
Campusbuen 21
4600 Køge

 

VEU-godtgørelse
Til denne uddannelse kan der søges VEU-godtgørelse, til enten kursist eller virksomhed. Det betyder at enten kursist eller virksomhed, i 2020 kan få 881,00 kr. pr. dag retur i VEU-godtgørelse, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Se mere her på Undervisningsministeriets hjemmeside.

VEU-godtgørelse søges elektronisk samtidig med tilmeldingen via www.efteruddannelse.dk

Generelt om AMU-kurser

Læs mere om AMU-kurser på Køge Handelsskole